Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 10 de novembre de 2011

Si la barreja és bona, el pa queda millor













Afortunadament en aquests darres temps sembla que s´està recuperant la tradició de fer pa a casa, suposo que a conseqüència que malauradament s´estava perdent en el mercat l´amor pel pa ben fet, el nostre pa de cada dia, ara tenim a l ´ abast una infinitat de farines, estris, panificadores, forns,  uns meravellosos blocs de cuina per trobar aquella recepta per fer pa a la nostre mida...a casa ja fa uns quatre anys que no es compra el pa


Aquesta es la meva proposta.....i funciona

 A l ´hora de preparar la farina pel pa, en lloc de posar només d´ una classe, queda molt millor si barregem   varies farines de força diferents.

 Facin la prova i veuran el resultat, amb la mateixa recepta el pa quedará superior.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...