Afortunadament en aquests darres temps sembla que s´està recuperant la tradició de fer pa a casa, suposo que a conseqüència que malauradament s´estava perdent en el mercat l´amor pel pa ben fet, el nostre pa de cada dia, ara tenim a l ´ abast una infinitat de farines, estris, panificadores, forns, uns meravellosos blocs de cuina per trobar aquella recepta per fer pa a la nostre mida...a casa ja fa uns quatre anys que no es compra el pa
Aquesta es la meva proposta.....i funciona
A l ´hora de preparar la farina pel pa, en lloc de posar només d´ una classe, queda molt millor si barregem varies farines de força diferents.
Facin la prova i veuran el resultat, amb la mateixa recepta el pa quedará superior.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Olá Susanna,
ResponEliminaRealmente você tem razão, se misturarmos algumas farinhas o pão ficará mais rico em nutrientes, vitaminas e fibras...Bem lembrado!!!
Boa Noite!!!
1000 Beijokinhas
Es interesante saber que mezclas harinas.
ResponEliminaEsto me recuerda que hace tiempo que no hago pan.
Bestios.
;-D
Ho provarem, gràcies guapa....
ResponEliminaGracias por venir a tomar café a mi casa. Encantada te devuelvo la visita y me quedo a seguirte...
ResponEliminaBesotes
M'agrada berrejas farines per fer pa.
ResponEliminaPetons.
Doncs no ho he provat mai, ho faré i ja t'explicaré el resultat :)
ResponEliminala veritat que si tens una bona varietat deu anar molt be.
ResponEliminaa casa meva que fem el pa. Una gran tradició i no hi ha gust a la botiga
ResponEliminaBuona questa farina! Ciao, ti seguo da Roma, Italia! Un abbraccio!
ResponEliminaHola! Jo també faig pa de tant en tant i sempre he barrejat la farina (de moment), no sé si queda millor o pitjor, només sé que ho he vist en algunes receptes i queda molt bo. Gràcies pel teu comentari. Besets.
ResponEliminaHola Agnès, guapa tu
ResponEliminarecordes la tarda que varem estar juntes, i tu vas fer un pa ??..que per cert tenim de repetir
Vas agafar farines de un munt de pots diferents..., doncs, a que va sortir bo ?
mil petonets Susanna
bé donçs, susanna probaré aquest truc
ResponEliminaGràcies pel consell. Aviat nosaltres també farem pa!!!
ResponEliminaEncara no m'he atrevit gaire en fer pa, però m'apunto el consell per més endavant.
ResponEliminaUna abraçada
SUSSANETA BONICA
ResponEliminaEstupenda idea per fer PA
Apa, entra en el meu blog i busca el apartat d'ahir dijous que hi ha una coseta per a tú.
PETONETS
Yo estoy empezando con el pan pero lo tendré en cuenta. Gracias.
ResponEliminaPetons
Muchas gracias por la felicitación, guapa. Me encantan los trucos que has publicado, a ver si el próximo pan leva adecuadamente, que la última vez se me quedó a medias. Un besote.
ResponEliminaPrenc nota del teu consell! Ja et diré què tal.
ResponEliminaPetons
Mónica
Buenas tardes Susana. Muchas gracias por ese consejo que nos das para preparar el pan, lo tendremos en cuenta.
ResponEliminaUn saludo Paco
Hola Lolines, guapa tu
ResponEliminadoncs si li preguntes a l´Ana de la cocinera de betulo, n´es testimoni,...veritat nena?, quin pa més bo que vaares fer a casa ?
mil petonets Susanna