Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 4 de novembre de 2011

Albergínies farcides de carn i verdures
























         Aquest any hem tingut una bona temporada d´albergínies, aquestes però, ja son les últimes de l´hort de la meva mare, per això ni han de totes les mides.....igualment sense manies totes al sac....quan mi poso a preparar-ne en faig moltes i les congelo, van molt be, en un moment donat, directes al forn, i àpat solucionat....

Ingredients
Albergínies
Carn picada vedella, porc, pollastre, ( al gust )
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Carbassó
Pebrot vermell
Àpi
Oli d´oliva
Vi de cuina
Salsa beixamel
Formatge ratllat
Farina

Preparació
Partir les albergínies per la meitat i deixar una estona amb aigua i una cullerada de farina, quedaran dolces i blanques.

Desprès les escaldarem uns minuts amb aigua bullin, deixar que refredin una mica i les buidarem , reservar la seva carn. ( ja qui desprès passa les barquetes per la paella amb oli, a mi m´agraden més així, més lleugeres, això a gust del comensal )

Mentre sofregirem amb oli , la carn , les verdures tallades petites  i  també la polpa de l´albergínia , condimentar amb sal i pebre , quan ja estigui tot cuit , afegir el tomàquet fregit ,  un raig de vi de cuina i deixem reduir, passar per la batedora, així la verdura no es nota, ideal per la mainada.

Omplir les barquetes , cobrir amb la salsa beixamel  i rematar  amb formatge rallat.

Ara tenim dues opcions, les congelem o les enfornem...servir calentes

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...