Aquest any hem tingut una bona temporada d´albergínies, aquestes però, ja son les últimes de l´hort de la meva mare, per això ni han de totes les mides.....igualment sense manies totes al sac....quan mi poso a preparar-ne en faig moltes i les congelo, van molt be, en un moment donat, directes al forn, i àpat solucionat....
Ingredients
Albergínies
Carn picada vedella, porc, pollastre, ( al gust )
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Carbassó
Pebrot vermell
Àpi
Oli d´oliva
Vi de cuina
Salsa beixamel
Formatge ratllat
Farina
Preparació
Partir les albergínies per la meitat i deixar una estona amb aigua i una cullerada de farina, quedaran dolces i blanques.
Desprès les escaldarem uns minuts amb aigua bullin, deixar que refredin una mica i les buidarem , reservar la seva carn. ( ja qui desprès passa les barquetes per la paella amb oli, a mi m´agraden més així, més lleugeres, això a gust del comensal )
Mentre sofregirem amb oli , la carn , les verdures tallades petites i també la polpa de l´albergínia , condimentar amb sal i pebre , quan ja estigui tot cuit , afegir el tomàquet fregit , un raig de vi de cuina i deixem reduir, passar per la batedora, així la verdura no es nota, ideal per la mainada.
Omplir les barquetes , cobrir amb la salsa beixamel i rematar amb formatge rallat.
Ara tenim dues opcions, les congelem o les enfornem...servir calentes
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna voici un repas bien elegant et très leger parfait pour la santé, j'adore!!!!!
ResponEliminaMil Petonets, Bisous
¡¡ Que ricura, es todo un espectaculo !! He de probarlo.
ResponEliminaUn beso y que tengas un buen fin de semana.
Qué bé va tenir una bona collita de alberginies, ara tindràs el congelador ple. Un farcit molt bo Susanna.
ResponEliminaPetons.
Ottime queste verdure.
ResponEliminaciao e complimenti
Una amiga de la meva mare ens en va donar molteimv vaig fer el mateix. I ara en tinc de congelades, que va molt bé per quan no tens ganes de fer dinar.... Ideals!!!
ResponEliminaBon cap de setmana guapa
Susanna, unes albeginies sorprenents
ResponEliminaO quina recepta mes bona, està genial, me l'apunto.
ResponEliminaun piatto super!!!!!!!!baci!
ResponEliminaPor aquí por el Sur de Extremadura igual que por ahí arriba...una cantidad exagerada de berenjenas así que las hemos comido de todas las maneras...estas tuyas pa'chillarle hija mia
ResponEliminaHasta el lunes
Molt bona idea aixo de congelar-les, aixi tens el dinar a punt en un moment ;)
ResponEliminaAra que fa fred, aquests plats calentons venen molt de gust!
Què bona collita d'albergínies! jo no tinc gaire lloc per poder fer moltes i congelar-les. Gaudeix-les, maca!
ResponEliminaQué pinta más riquísima!
ResponEliminaMe gusta mucho! :)
Un beso y buen finde!