La pasta es molt important pel nostre organisme i si es fresca millor, ja que aquest necessita diariament una aportació de un 50 % que provingui dels hidrats de carboni, es un dels aliments més complets i sans , es recomada de menjar pasta al menys dos cops per setmana.
El seu contingut es molt alt en fibra i molt baix en colesterol.
Si sou aficionats a fer pasta fresca a casa com jo, aqui us deixo el meu sistema per assecar la pasta, i no tenir que anar compran àndromines
Aquesta es la meva proposta...i funciona
Tant fàcil com comprar un pal d´escoba i reservar-lo només per aquesta tasca, el posem entre dues cadires o dos mobles, i només tenim que penjar-hi la pasta a assecar.
Bon profit
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, tu sempre tens un remei cassolà a ma. Molt bona idea, tindré que animar-me a fer pasta a casa, ho que trobo més complicat es estirar-la ben prima sense màquina.
ResponEliminaPetons.
Hola Ana, estimada i guapa tu
ResponEliminasi tens algún Lidl aprop, ni ha vegades que tenen maquines manuals per fer pasta i no son pas gens cares, et pots donar d´alta per internet a la seva pagina web i t´avisen amb antelació de tot el que sortirá
mil petonets SUsanna
Quina manera mes pràctica d'assecar la pasta, ets molt original.
ResponEliminaEntre los enseres que me pido cada año para Reyes tengo una maquinita de esas para hacer pasta en casa (y una panificadora). A ver si ahora para estas navidades cae algo y seguiré tus consejos ;-)
ResponEliminaSaludines
Hola Arantxi, guapa tu
ResponEliminasi puedes la maquinita para la pasta que te la tragan electrica, no puede compararse con la manual, y más si haces a menudo como yo, es una passadaaaa
mil petonets Susanna