TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 23 de novembre del 2011

Com assecar la pasta fresca feta a casa


La pasta es molt important pel nostre organisme i si es fresca millor,  ja que aquest necessita diariament una aportació de un 50 % que provingui dels hidrats de carboni, es un dels aliments més complets i sans , es recomada de menjar pasta al menys dos cops per setmana.

 El seu contingut es molt alt en fibra i molt baix en colesterol.

Si sou aficionats a fer pasta fresca a casa com jo, aqui us deixo el meu sistema per assecar la pasta, i no tenir que anar compran àndromines 

Aquesta es la meva proposta...i funciona
Tant fàcil com comprar un pal d´escoba i reservar-lo només per aquesta tasca, el posem entre dues cadires o dos mobles, i només tenim que penjar-hi  la pasta a assecar.

Bon profit
  
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

5 comentaris:

  1. Susanna, tu sempre tens un remei cassolà a ma. Molt bona idea, tindré que animar-me a fer pasta a casa, ho que trobo més complicat es estirar-la ben prima sense màquina.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola Ana, estimada i guapa tu

    si tens algún Lidl aprop, ni ha vegades que tenen maquines manuals per fer pasta i no son pas gens cares, et pots donar d´alta per internet a la seva pagina web i t´avisen amb antelació de tot el que sortirá

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  3. Quina manera mes pràctica d'assecar la pasta, ets molt original.

    ResponElimina
  4. Entre los enseres que me pido cada año para Reyes tengo una maquinita de esas para hacer pasta en casa (y una panificadora). A ver si ahora para estas navidades cae algo y seguiré tus consejos ;-)
    Saludines

    ResponElimina
  5. Hola Arantxi, guapa tu

    si puedes la maquinita para la pasta que te la tragan electrica, no puede compararse con la manual, y más si haces a menudo como yo, es una passadaaaa


    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...