Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 23 de novembre de 2011

Com assecar la pasta fresca feta a casa


La pasta es molt important pel nostre organisme i si es fresca millor,  ja que aquest necessita diariament una aportació de un 50 % que provingui dels hidrats de carboni, es un dels aliments més complets i sans , es recomada de menjar pasta al menys dos cops per setmana.

 El seu contingut es molt alt en fibra i molt baix en colesterol.

Si sou aficionats a fer pasta fresca a casa com jo, aqui us deixo el meu sistema per assecar la pasta, i no tenir que anar compran àndromines 

Aquesta es la meva proposta...i funciona
Tant fàcil com comprar un pal d´escoba i reservar-lo només per aquesta tasca, el posem entre dues cadires o dos mobles, i només tenim que penjar-hi  la pasta a assecar.

Bon profit
  
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...