TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 2 de novembre del 2011
Mongetes tendres amb pernil salat
Ingredients
Pernil salat de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Mongetes tendres
Preparació
Bullirem les mongetes que ja tindrem netes i polides amb aigua i sal, un cop estiguin cuites , escórrer i reservar.
En una paella amb una mica d´oli i fregirem el pernil tallat petit uns minuts, tot seguit i afegirem les mongetes, condimentar amb pebre si ve de gust, remenar i servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Buenas tardes Susana. Que plato de judías verdes con jamón mas exquisita y rica que has preparado, me vendrían al pelo para cenar esta noche.
ResponEliminaUn saludo Paco
Hola susanna, avui tinc sopar, peró, demá, tocarán mongetes de la cuina d'en roc.
ResponEliminaHola Lolines, guapa tu
ResponEliminaje,je, doncs moltes gràcies,...ja veus senzilles i tendres,.....però amb pernil, nyam nyam
mil petonets Susanna
Fantástic plat per sopar !!
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara
Me encanta, muy sencillo y rico!
ResponEliminaSaludos
Lxx
Quan erem petites la meva mare les feia amb pernil a vegades.
ResponEliminaPetons.
A la meva filla gran li encanten, quan sobren les passa per la paella amb el pernil i una mica d'all i per llepar-se els dits.
ResponEliminaAsí me encantan las judías verdes. Un besazo.
ResponEliminaUn plato de estas fréjoles (en mi tierra se llaman así)siempre es bienvenido en mi casa. Me apetecen por ver la foto. Besinos.
ResponEliminaM'encanta el teu blog susanna, pensa que entreuré molt profit.
ResponEliminaAvui les mongetes amb pernil.
ptons