Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 5 de novembre de 2011

Com tancar calamars farcits sense escuradents




http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/04/calamars-farcits-de-botifarra-de-pages.html

        I que bons que són els calamars farcits, el problema és que si no els tanquem bé, en cuinar-los se´ns perd part del farciment ,  normalment si posa un escuradents que ens espatlla el calamar , i a més no queda massa presentable per portar a taula.

La meva proposta....i funciona 

Netegem els calamars sense treure les aletes laterals i els i donem la volta ( és a dir els posem al revés ) si són petits amb els dits, si són grans amb l ´ajuda del mànec d´una cullera de fusta, això si, amb molta precaució de que no se´ns trenquin, els farcim al gust i al posar-los al foc, ells mateixos es tancarán amb l´escalfor, queden perfectes.

Bon profit

  Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...