http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/04/calamars-farcits-de-botifarra-de-pages.html
UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
I que bons que són els calamars farcits, el problema és que si no els tanquem bé, en cuinar-los se´ns perd part del farciment , normalment si posa un escuradents que ens espatlla el calamar , i a més no queda massa presentable per portar a taula.
La meva proposta....i funciona
Netegem els calamars sense treure les aletes laterals i els i donem la volta ( és a dir els posem al revés ) si són petits amb els dits, si són grans amb l ´ajuda del mànec d´una cullera de fusta, això si, amb molta precaució de que no se´ns trenquin, els farcim al gust i al posar-los al foc, ells mateixos es tancarán amb l´escalfor, queden perfectes.
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
i tan que funciona jo, ja ho he comprobat
ResponEliminami piace moltissimo questa ricetta!!!baci!
ResponEliminaUna bona idea, la propera vegada la posaré en pràctica....
ResponEliminaPetonets guapa
Es veritat, es contreuen tancant-se -jo també ho he provat i funciona totalment!-
ResponEliminaUn gran consell i truc :)
Si que funciona, se quedan cerraditos al encogerse de todas formas conviene no rellenarlos demasiado. Muy rico el plato !!!!!!
ResponEliminaBesitos
Probaré aquest truc la pròxima vegada que els faci. Gràcies maca.
ResponEliminaPetons.
la veritat que es moolt cert aixo,i queden perfectes,petos
ResponEliminaVeus? De vegades ens compliquem...
ResponEliminaQuina cosa més simple! Jo ho desconeixia.
Gràcies per compartirla.
Petons
Quin truc mes bo, no el sabia, gracies Susanna.
ResponEliminaVaja, vaja...tants anys amb l´escuradent i ara el jubilo, je, je,je...
ResponEliminaBON DIUMENGE REINA!!
ResponEliminaEstupenda idea per els calamarços GRACIES!!
MOLTS PETONS:)
Susanna...y funciona???? Pues coñe, habrá que ponerlos al revés y no quitarles las aletillas.
ResponEliminaGracias guapa!!!!!!! Un besote
Ostres!!! No ho havia pensat mai.... ho provaré que el tema del escuradents es molt poc estètic.
ResponEliminaGracies guapa.
Susanna por fin te puedo comentar,no me lo creo, vengo a visitarte muchas veces pero al final me tengo que ir sin dejarte un comentario, se me queda enganchado una y otra vez y nada. Bueno estos calamares rellenos me parecen fantásticos, tiene una salsa estupenda y el arroz como acompañamiento le va genial.
ResponEliminaBesitos
Si senyora, girant els calamars es tanquen sense escuradents... truquet de tota la vida a casa!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Òstres, quin truc més bo! T'han quedat ben farcidets i sense escuradents! Aquesta me l'apunto!!!
ResponEliminaPetons!
Anna
Doncs jo no ho sabia i m'agrada molt aquest truquet, genial!!! :D
ResponElimina