Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de novembre de 2011

MJ "La receta de mi año " 1e.aniversari blog

" Participo en el CONCURS "LA RECETA DE MI AÑO", que organitza  el blog "Las Recetas de MJ", i patrocinat per Yemas de Santa TeresaMumumíoPlatos de Pizarra y Conservas Serrats. "


Diu la M.J. que hem de publicar la nostra millor recepta entre el 21.11.2010 fins 21.11.2011, feina molt complicada doncs me les estimo totes les meves receptes, però en particular aquesta, elaborada especialment per una persona molt estimada i especial per mi, el meu fill en el dia del seu aniversari.



http://enrocalacuina.blogspot.com/2011/02/pastis-sara-bernhardt.html


DIJOUS 17 DE FEBRER DE 2011

PASTÍS SARA BERNHARDT

 


amb aquesta recepta participo en el concurs de la Sara, i desitjes participar també ?


Ingredients per  la base del pastís
4 ous
100 grams de sucre
120 grams de farina de pastisseria
1 pessic de sal


Preparació
Escalfar el forn a 180.

Batre junt el sucre + sal + ous, fins que ens quedin escumosos i doblin el seu volum, tot seguit i afegirem la farina que ja tindrem tamisada, la barrejarem amb molta suavitat ( doncs si no perdríem tot l´aire que te la massa, ja que no porta cap tipus de llevat ).

Abocar en un motllo que ja tindrem preparat ( pintat de mantega fossa i enfarinat ), coure uns 20 /25 minuts
com sempre depèn del forn i el tipus de motllo.

Un cop cuit, refredar sobre una reixeta.

Ingredients per  fer la crema de mantega
200 grams de sucre
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )


Preparació
Escalfar el sucre a foc suau fins  34 graus, no més ,  quan ja estigui desfet , deixar refredar , un cop fred i afegirem els rovells d´ou, d´un en un, mentre no parem de batre, quan ja tingui consistència la barreja, incorporar la mantega que la tindrem qualitat " pomada ", torna a batre i guardar a la nevera perquè agafi cos.

Ingredients per  la coberta del pastís
ametlles Marcona laminades
sucre
cireres confitades


Preparació
En una paella plana calenta,  torrar les lamines d´ametlla, fer molta atenció perquè es torren molt ràpid, pel que recomano fer-ho a foc suau, i reservar fins que estiguin fredes.

Passar les cireres confitades pel sucre i reservar.

Ara només ens falta muntar el pastís

El primer pas serà partir per la meitat horitzontalment el pastís ,( procurar que les dues meitat siguin iguals )
untar la part inferior amb crema de mantega i cobrir amb altre part, tot seguit untarem també els laterals  i el sobre.

Posarem les ametlles torrades escampades sobre de un paper vegetal i amb precaució farem rodar el pastís pel damunt , ens i quedaran  les ametlles enganxades, desprès també ni posarem per sobre , si queda alguna zona que ni faltin les i posem i ja està.

Amb l´ajuda de una màniga pastissera i crema de mantega engalanarem el pastís al nostre gust,  per acabar i posarem les cireres ensucrades.

Sembla molt complicat , però es molt fàcil i deliciós,
Bon profit
Participo amb la recepta i la fotografia.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...