Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 1 de novembre de 2011

Halibut o Fletán amb all i julivert
















El Halibut o Fletán es un peix blanc , sense espines, sense grasses , ideal per la dieta, doncs 100 grams de la seva carn te menys de 2 grams de greix, fàcil de digerir , ideal per estómacs delicats....

Es pesca en el Altàntic , en el Mar del Nord, prop del Glacial Àrtic, i en el Golf de Biscaia ,  conté moltes vitamines , destaquen les  del grup B, entre altres .... i minerals, com magnesi, fòsfor, iodo, potassi ,.....

Ingredients
Halibut en filets
Farina
LLet
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picats

Preparació
      Mullar els filets de halibut amb la llet i escórrer, condimentar amb sal i pebre al gust , passar per la farina seca , sacsejar l ´excés de farina, fregir uns minuts per dos costats amb l´oli que ja tindrem calent, uns segons abans de treure el peix de la paella li posarem l´all i julivert picats.

Escórrer sobre una reixeta i servir calent .

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...