TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 6 de novembre del 2011

Truita de pa i pit de gall d´indi



Ingredients
Ous
Sal
Oli d´oliva
Pa d´ahir ( es a dir que no sigui tou)
Llet
Pit de gall d´indi
Llevat quimìc , tipus Royal

Preparació
Fer trossets amb el pa sec sense la crosta i mullar en la llet, just que quedi tou,  no xop.

Batre els ous, afegir el pit de gall d´indi  tallat a trocets, el pa remullat, sal i una culleredeta de llevat, fer la truita amb l´oli ja calent i a gaudir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. muchisimas gracias por participar en el concurso y compartir la receta, espero que tengas mucha suerte ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.cultura-libre.net

    ResponElimina
  2. Una manera deliciosa de comer el pan duro, suerte en el concurso, un beso

    ResponElimina
  3. Pues creo que nunca he comido la tortilla de pan.
    Una buena idea que probaré.
    Besitos.
    ;-D

    ResponElimina
  4. Doncs jo tampoc he provat truita de pa, però les truites m'agraden molt. Em sembla una bonaidea per a utilitzar el a que tenim del dia abans.
    Esoero que tinguis molta sort al concurs.
    Petons!

    ResponElimina
  5. Olá Susanna,

    Delicioso lanchinho...aproveitamento é sempre bem vindo!!!!

    Tenha uma Feliz Semana!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  6. molt bona la truita al meu marit li agrada molt,tinc un concurs al meu blog a veure si t'animes,molta sort .petons

    ResponElimina
  7. Quina recepta més original!!! Truita de pa!!! No ho havia sentit mai.... Ets la pera!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  8. Me encantan las tortillas de pan y de picatostes. Nunca se me había ocurrido echarle pechuga, sin embargo. Un besote.

    ResponElimina
  9. Obrigado pela visita e pelo simpático comentário. Excelente receita que publicas.
    Um beijinho.

    ResponElimina
  10. Quina truita més original! Una recepta d'aprofitament fantàstica!

    ResponElimina
  11. No la he tastat mai, però té molt bona pinta.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...