TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 31 d’octubre del 2023

MAQUINA DE FER MINI DONES SENSE GREIXOS LADOLÇA

Els i presentem la nostre nova ajudant a la cuina.....




  • De fet en tenim dues de "donuteres " i pots treballar sense olis afegits..... com que ens agrada posar nom propi a tots els aparells que ens ajuden a la cuina, aquestes  es diuen .... LADOLÇA.
  •         

Ja fa uns quasi 14 anys que va arribar la primera maquina de fer mini dones a casa, desprès de molt treballar, la primera a fet "figa", ( no se si es podrá salvar )...mentre ha arribat una de nova per seguir gaudint de les minis delicioses llepolies, aquesta es més ràpida, més moderna....

  • Si ja no érem massa de greixos.... ara per salut doncs molt menys,   per descomptat no és el mateix que introduir uns donuts o dones dins d'una piscina d'oli ni tenen el mateix sabor, però estan molt bones i  baixes en greixos que aquest es el objectiu. 

  • NOTES IMPORTANTS      
  • Les dones son talla mini, d´uns 5 cms de diàmetre , es couen en el temps d ´uns 3 minuts, baixes en greixos.  No obrir la tapa fins que hagin passat els 3 minuts. Dependrà del aparell es clar.
         Es important escalfar la maquina abans de començar a fer-les, es te que omplir la                         cavitat de baix a ras de massa, acostumen a ser antiadherents però ni han cops que després de varis serveis comencen a enganxar-se les mini dones, si això passa, res més fácil que untar les cavitats d´ una mica d´oli de gira-sol amb un pinzell abans de posar la massa.

 

 Per omplir les cavitats de la maquina va molt bé amb un biberó de cuina o una màniga               pastissera, si no es disposa d´ells, doncs una cullera també ens servirá.

          Un cop fetes, deixar refredar sobre una reixeta, així no agafen humitat ni queden                remollides , per després decorar si es desitja, si posem sucre per sobre millor al moment            de servir.

          Aguanten fresques i toves uns 4 / 5  dies ( si no s´acaben abans ) sempre que estiguin dins                de bossa de plàstic o  recipient que tanqui hermètic.

Si en compres una, es important mirar els W de potencia que tingui, millor a partir de 1000 W.

          Normalment les formules que compartim sempre tenen menys sucre, ja que després al                decorar es compensa el que li falta, pel qui sigui més llaminer només te que                                augmentar  la quantitat de sucre que posi la recepta.
           
           
  • Hem obert aquest apartat per compartir totes les receptes que surten bé,   per aquelles les persones  que pugi interessar.       
  •    * Per descomptat cada aparell si es de diferent marca i potencia......  els temps de cocció sempre seran orientatius, i tothom o tindrà que adaptar al seu aparell.      


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...