TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 1 de novembre del 2011

Halibut o Fletán amb all i julivert
















El Halibut o Fletán es un peix blanc , sense espines, sense grasses , ideal per la dieta, doncs 100 grams de la seva carn te menys de 2 grams de greix, fàcil de digerir , ideal per estómacs delicats....

Es pesca en el Altàntic , en el Mar del Nord, prop del Glacial Àrtic, i en el Golf de Biscaia ,  conté moltes vitamines , destaquen les  del grup B, entre altres .... i minerals, com magnesi, fòsfor, iodo, potassi ,.....

Ingredients
Halibut en filets
Farina
LLet
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picats

Preparació
      Mullar els filets de halibut amb la llet i escórrer, condimentar amb sal i pebre al gust , passar per la farina seca , sacsejar l ´excés de farina, fregir uns minuts per dos costats amb l´oli que ja tindrem calent, uns segons abans de treure el peix de la paella li posarem l´all i julivert picats.

Escórrer sobre una reixeta i servir calent .

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

15 comentaris:

  1. ESTES FILÉS ESTÃO COM UM ASPECTO MARAVILHOSO,RECEITA PERFEITA!

    BEIJÃO......

    ResponElimina
  2. Guapa!!! m'agrada molt el peix arrebossat, però no puc menjar-lo molt sovint, que té massa greix! avui em toca lluç, però a la planxa!!! li posaré una mica d'all i prou!
    Petons!!

    ResponElimina
  3. hola susanna, l'halibut, no es dels meus peixos prefrits, pero aquet de la foto, va una bona pinta!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Olá Susanna,

    Aqui não temos essa espécie mas a receita posso elaborar com outro, agradeço a dica...

    Fica Bem!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  5. uwielbiam halibuta! pięknie wygląda to mięsko. Pozdrawiam.

    ResponElimina
  6. a casa als nens disfruten molt d'aquest peix.esta molt bo,petons

    ResponElimina
  7. L'halibut ens agrada molt. Aixi amb all i julivert ha de quedar molt gustos!

    ResponElimina
  8. Buenos días Susana. Unos filetes de pescado blanco (fletan) deliciosos los que nos has preparado con los ajitos y el perejil, además como nos dices nos sirve para cuidarnos un poquito. Y si lo acompañamos con la estupenda ensalada de endivias y manzana con esas nueces, un menú para echarse a llorar. Muchas gracias por todos tus estupendos comentarios que me haces en mi blog, Pero lo de Sr. Paco me hace más mayor de lo que soy.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  9. Magnifique, superbe juste de regarder sa donne envie de manger.

    Bisous

    ResponElimina
  10. Este tipo de pez es de los que más me gusta, preparado así queda muy bueno, además es una receta fácil de preparar en casa

    Abrazos

    ResponElimina
  11. Me encanta el fletán y más así preparado. Delicioso!!
    Besos

    ResponElimina
  12. Estes filetes ficaram com muito bom aspeto!
    Beijinhos

    ResponElimina
  13. El fletan con ajo y perejil es la FORMA QUE MÁS NOS GUSTA EN CASA.Besos.

    ResponElimina
  14. Es un peix amb un gust molt suau, segur que estava boníssim.
    Petons.

    ResponElimina
  15. No el coneixia aquest peix es una recepta senzilla i boníssima.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...