TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 22 de novembre del 2011

Pebrots escalivats al forn



El pebrot vermell és un fruit que es pot dir que no falta a cap cuina, ja sigui per amanir, escalivar o sofregir, el seu valor nutricional es d´unes 22 calories per cada 100 grams i te molta vitamina C

 Avui a més d´una recepta un truc afegit...

Aquesta es la meva proposta...i funciona

Segur que molt/tes de nosaltres fem el pa a casa, doncs una manera d´aprofitar que s´escalfa el forn i el pa ens fa la segona llevada, podem fer uns pebrots escalivats al forn.

Ingredients
Pebrots vermells grossos i macos

Preparació
Posarem en una safata de forn , i fornejar fins que estiguin cuits, treure i deixar una estona tapats, o be em un drap, o be amb un paper de diari , quan ja estiguin una mica freds els pelarem i a gaudir.

* Ja qui li posa sal per sobre o els pinta amb oli abans de posar-los al forn , a mi particularment m´agrada de fer-los així.

* Els temps dependrà de la mida dels pebrots, quan veiem que tenen la pell socarrimada, ja estan a punt, en quan a la temperatura del forn 200 graus que es normalment la que es necessita per fer el pa. 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. ¡¡Que ricos los pimientos!!
    Huy mm mm....
    Petonets. ;-D

    ResponElimina
  2. No conocia esta forma, yo lo pongo directamente sobre la hornalla de la cocina y después le saco la casacrita negra bajo el chorro de agua fría de la canilla. Besos!! :)

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó que cal aprofitar quan encenem el forn, sino es malbaratar molta energia (amb les conseqüències per a la butxaca i el medi ambient).

    I si a la safata afegim uns allets embolicats en paper d'alumini també tenim uns alls escalibats que van de conya per a fer salses :)

    ResponElimina
  4. Buenos días Susana. Estupendos esos pimientos rojos, me parecen ideales para acompañar cualquier plato, pero sobre todo para una buena escalivada.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  5. a mi m'agraden molt els pebrots aixi,amb una torradeta mmmm,petons

    ResponElimina
  6. J'adore j'en fait souvent grillé en salade!

    Leurs aspect est superbe!

    bisous

    ResponElimina
  7. vaya lujazo de pimientos!
    Un besito y que pases un día espléndido,
    Nieves.

    ResponElimina
  8. Epoca de pimientos... que pinta más rica tienen! besos

    ResponElimina
  9. Pues si que es buena idea aprovechar el calorcito del horno que no esta barata la electricidad precisamente.
    Este es un basico que nos sirve para mucho,una vez hechos los podemos guardar y duran un montón.
    Un bico

    ResponElimina
  10. Esos pimientos a tiras con aceite de oliva un poquito de sal y unos ajos partiditos mmmmmmmmmmmmmmmmmmm riquísimos.

    ResponElimina
  11. Què bons que són i serveixen per acompanyar infinitats de receptes.

    ResponElimina
  12. ¡¡¡que bons son el pebrots escalibats!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...