TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 21 de novembre del 2011

MJ "La receta de mi año " 1e.aniversari blog

" Participo en el CONCURS "LA RECETA DE MI AÑO", que organitza  el blog "Las Recetas de MJ", i patrocinat per Yemas de Santa TeresaMumumíoPlatos de Pizarra y Conservas Serrats. "


Diu la M.J. que hem de publicar la nostra millor recepta entre el 21.11.2010 fins 21.11.2011, feina molt complicada doncs me les estimo totes les meves receptes, però en particular aquesta, elaborada especialment per una persona molt estimada i especial per mi, el meu fill en el dia del seu aniversari.



http://enrocalacuina.blogspot.com/2011/02/pastis-sara-bernhardt.html


DIJOUS 17 DE FEBRER DE 2011

PASTÍS SARA BERNHARDT

 


amb aquesta recepta participo en el concurs de la Sara, i desitjes participar també ?


Ingredients per  la base del pastís
4 ous
100 grams de sucre
120 grams de farina de pastisseria
1 pessic de sal


Preparació
Escalfar el forn a 180.

Batre junt el sucre + sal + ous, fins que ens quedin escumosos i doblin el seu volum, tot seguit i afegirem la farina que ja tindrem tamisada, la barrejarem amb molta suavitat ( doncs si no perdríem tot l´aire que te la massa, ja que no porta cap tipus de llevat ).

Abocar en un motllo que ja tindrem preparat ( pintat de mantega fossa i enfarinat ), coure uns 20 /25 minuts
com sempre depèn del forn i el tipus de motllo.

Un cop cuit, refredar sobre una reixeta.

Ingredients per  fer la crema de mantega
200 grams de sucre
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )


Preparació
Escalfar el sucre a foc suau fins  34 graus, no més ,  quan ja estigui desfet , deixar refredar , un cop fred i afegirem els rovells d´ou, d´un en un, mentre no parem de batre, quan ja tingui consistència la barreja, incorporar la mantega que la tindrem qualitat " pomada ", torna a batre i guardar a la nevera perquè agafi cos.

Ingredients per  la coberta del pastís
ametlles Marcona laminades
sucre
cireres confitades


Preparació
En una paella plana calenta,  torrar les lamines d´ametlla, fer molta atenció perquè es torren molt ràpid, pel que recomano fer-ho a foc suau, i reservar fins que estiguin fredes.

Passar les cireres confitades pel sucre i reservar.

Ara només ens falta muntar el pastís

El primer pas serà partir per la meitat horitzontalment el pastís ,( procurar que les dues meitat siguin iguals )
untar la part inferior amb crema de mantega i cobrir amb altre part, tot seguit untarem també els laterals  i el sobre.

Posarem les ametlles torrades escampades sobre de un paper vegetal i amb precaució farem rodar el pastís pel damunt , ens i quedaran  les ametlles enganxades, desprès també ni posarem per sobre , si queda alguna zona que ni faltin les i posem i ja està.

Amb l´ajuda de una màniga pastissera i crema de mantega engalanarem el pastís al nostre gust,  per acabar i posarem les cireres ensucrades.

Sembla molt complicat , però es molt fàcil i deliciós,
Bon profit
Participo amb la recepta i la fotografia.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




19 comentaris:

  1. una molt bona receptaaa,segur que el concurs ara será ven dificil,petons

    ResponElimina
  2. Jo no participo a concursos quasi bé mai, però està clar que et desitjo molta i molta sort :))

    ResponElimina
  3. Me encanta esta receta y mucahs mas de las q he visto por tu blog. me quedo para seguirte y te invito a eches un vistacin a mi blog x si te gustara.
    un saludo

    http://lacocinademou.blogspot.com

    ResponElimina
  4. il est magnifique ce gâteau, superbe, bravo pour la présentation!

    bisous

    ResponElimina
  5. És molt maca aquesta tarta!! MOlta sort al concurs!
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  6. De ben segur que la SARA BERNHARDT, estaría encantada de tastar un bon troçet de la teva ESPLÉNDIDA TARTA!!
    MOLTA SORT GUAPA!!, la mereixes per TREBALLADORA I CONSTANT
    FELIÇ ANIVERSARI!!! :)

    ResponElimina
  7. Te ha quedado de pastelería. Sin exagerar. Un besote.

    ResponElimina
  8. És un pastís per a una gran gran gran gran celebració!

    ResponElimina
  9. Hola Oscar, guapo tu

    Doncs saps, jo si puc si que m´agrada de participar-hi, ja no es pel que guanyes o no, però crec que la persona que o prepara o fa amb tota la seva il-lusió, i te que ser molt trist que desprès de tota la feinada que s´organitza per fer un sorteig, concurs,..o el que sigui, no tingui " Quarum "....veritat ?,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. UNA RECEPTA MOLT I MOLT BONA DESITJO QUE TINGUIS UN BON PREMI.

    ResponElimina
  11. Ja voldríen moltes pastisseries fer-la tan maca com la teva.
    Sorto al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Hola Susanna, guapa, no m'ho podia creure quan he vist la teva rapidessa, em tens fascinada, no se si recordes que vas ser la meva primera seguidora no coneguda i ara ets la meva primera concursant.
    Jo vaig fer aquesta recepta inspirada en la teva i també la vaig pels meus fills...Es un pastís que m'encanta pq porta el nom de la meva filla.

    Moltes gràcies i molte sort...

    Un petonet

    ResponElimina
  13. Hola revisant "als possibles rivals" ;) es broma. He vist la teva recepta, té una pinta impressionant.

    Ah records d'un "adoptat" de Santa Susanna, m'ha fet gracia i ho havia de postejar. Em principi no crec que corrin molts blogs de cuina de gent de la zona, o pot ser em sorprengui ;)

    ResponElimina
  14. Hola fent un cop d'ull a les altres receptes presentades pel concurs, he vist la teva. Primer de tot felicitats té una pinta espectacular.
    He deixat un missatge abans però veig que alguna cosa deu d'haver fallat.
    Bé que hi hagi sort, de part d'un "adoptat a temps parcial de Santa Susanna" m'ha fet gracia, no crec que hi hagi gaire gent amb blocs culinaris del poble. Pot ser que m’emporti una sorpresa.
    Una abraçada
    Eduard

    ResponElimina
  15. Hola fent un cop d'ull a les altres receptes presentades pel concurs, he vist la teva. Primer de tot felicitats té una pinta espectacular.
    He deixat un missatge abans però veig que alguna cosa deu d'haver fallat.
    Bé que hi hagi sort, de part d'un "adoptat a temps parcial de Santa Susanna" m'ha fet gracia, no crec que hi hagi gaire gent amb blocs culinaris del poble. Pot ser que m’emporti una sorpresa.
    Una abraçada
    Eduard

    ResponElimina
  16. Hola Eduard, guapo tu

    je,je,així que ets un adoptat de Santa Susanna, el meu poblet estimat,...doncs igual un dia ens coneixem en persona.

    Per la zona i tenim molt/es blocaires

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. HOla M. José, guapa tu

    je,je, será casualitat o será el destí, igual soms aimès bessones, a saber, je,je, encantada amb les teves paraules, la teva amistat, la teva cuina i el teu concurs,....

    moltissima sort, que tinguis molta feina per escol-lir, segur que totes son les millors,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Te ha salido preciosa!! Suerte con el concurso y me quedo en tu blog como seguidora. Feliz fin de semana.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...