Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 15 de març de 2010

Patates amb sípia,carxofes i cloïsses


Ingredients
Patates
Carxofes( només els cors )
Cloïsses fresques
Sípia
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Un cap d´alls sense pelar
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Dues fulles de llorer
Ous bullits per decorar
  
 Preparació
En primer lloc posarem les cloïsses en un recipient amb aigua salada i deixarem reposar una 1/2 hora, ( així treuen la sorra que poden tenir dins )

Pelar les patates, esparracar, daurar una mica amb oli d´oliva i reservar, en el mateix oli saltar la sípia tallada a tires.

Tallar els cors de les carxofes a quarts, saltar amb oli junt amb els alls amb pell, quan comenci a daurar afegir les patates i la sípia que teniem reservats, el llorer, el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, remenar i deixar coure uns 10 minuts , desprès cobrir just amb aigua calenta, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar a foc mig/baix uns 15 minuts, al final afegir les cloïsses.

 Abans de servir decorar la cassola o directament els plats amb els ous tallats a rodanxes
  
( Fer tota la feina a la mateixa cassola, doncs així els sabors quedaran concentrats, jo els cuino tots per separat, ja que cada ingredient te un temps de cocció diferent)

A gaudir i bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...