Ingredients
Patates
Carxofes( només els cors )
Cloïsses fresques
Sípia
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Un cap d´alls sense pelar
Patates
Carxofes( només els cors )
Cloïsses fresques
Sípia
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Un cap d´alls sense pelar
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Dues fulles de llorer
Ous bullits per decorar
Preparació
En primer lloc posarem les cloïsses en un recipient amb aigua salada i deixarem reposar una 1/2 hora, ( així treuen la sorra que poden tenir dins )
En primer lloc posarem les cloïsses en un recipient amb aigua salada i deixarem reposar una 1/2 hora, ( així treuen la sorra que poden tenir dins )
Pelar les patates, esparracar, daurar una mica amb oli d´oliva i reservar, en el mateix oli saltar la sípia tallada a tires.
Tallar els cors de les carxofes a quarts, saltar amb oli junt amb els alls amb pell, quan comenci a daurar afegir les patates i la sípia que teniem reservats, el llorer, el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, remenar i deixar coure uns 10 minuts , desprès cobrir just amb aigua calenta, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar a foc mig/baix uns 15 minuts, al final afegir les cloïsses.
Abans de servir decorar la cassola o directament els plats amb els ous tallats a rodanxes
Tallar els cors de les carxofes a quarts, saltar amb oli junt amb els alls amb pell, quan comenci a daurar afegir les patates i la sípia que teniem reservats, el llorer, el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, remenar i deixar coure uns 10 minuts , desprès cobrir just amb aigua calenta, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar a foc mig/baix uns 15 minuts, al final afegir les cloïsses.
Abans de servir decorar la cassola o directament els plats amb els ous tallats a rodanxes
( Fer tota la feina a la mateixa cassola, doncs així els sabors quedaran concentrats, jo els cuino tots per separat, ja que cada ingredient te un temps de cocció diferent)
A gaudir i bon profit.
A gaudir i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna,
ResponEliminaUn plat complert i sens dubte ben gustós. A més permet sucar-hi pa, que sempre ve de gust.
Prenc nota de la idea del vermut blanc, li ha de deixar aquell gustet especial.
Salut.
HOLA MANEL GUAPO TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA, LA VERITAT ES QUE ...ESTÀ MOLT BONA
EL VERMUT BLANC SEC, PAS DOLÇ, JO SEMPRE GASTO MARTINI, LI DONA UN TOC DIFERENT D´ALTRES MARQUES,...IGUAL ES MANIA MEVA...ES QUE JO PEL MENJAR SOC MOLT ESPECIAL
PETONETS SUSANNA
Me encanta este plato tan completo!. Qué ricooooooooooo...
ResponEliminaUn besote Susanna
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE NO QUEDÓ NADA DE NADA, Y ESTO QUE SIEMPRE ME GUSTA COCINAR DE MÁS....
PETONETS SUSANNA
Després diràs que se et fan les tantes de la nit, si es que no pares Susanna i tot molt, però que molt bo. M'agraden molt les teves receptes.
ResponEliminaMolts petons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaI JO FELIÇ DE QUE T´AGRADIN, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Que receta más completa y rica, me encanta como la has hecho.
ResponEliminaPetonets
HOLA COCINICA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICA CON ESTA COMBINACIÓN DE INGREDIENTES, CUANDO COCINO ESTE PLATO SIEMPRE TENGO QUE HACER MÁS CANTIDAD, PUES QUIEREN QUE SOBRE PARA LA NOCHE...
PETONETS SUSANNA