Ingredients
Xampinyons laminats
Oli d´oliva
Sal Pebre
All i julivert picats
Preparació
Posarem una planxa al foc i deixarem escalfar fins que quan i tirem unes gotes d´aigua, aquestes facin com una perla que corre, això vol dir que ja està la planxa a punt.
Mentre dins d´un bol i posarem els xampinyons, sal, pebre i una mica d´oli d´oliva, remenar amb les mans, amb molta precaució de no trencar els xampinyons.
Els posarem sobre la planxa i amb l´ajuda de dues espàtules de fusta planes el i anirem donant la volta varies vegades fins que quedin daurats, abans de treure del foc i posarem all i julivert picat molt fi.
* Cuinats així no deixen anar gens d´aigua.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Els posarem sobre la planxa i amb l´ajuda de dues espàtules de fusta planes el i anirem donant la volta varies vegades fins que quedin daurats, abans de treure del foc i posarem all i julivert picat molt fi.
* Cuinats així no deixen anar gens d´aigua.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
També m`agraden els xampinyons i així estàn molt saborosos.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI, AIXÍ QUEN MOLT BONS, I NO FAN GENS DE SUC...TORRADETS I DELICIOSOS
PETONETS SUSANNA
HOLA, GUAPA TU,
ResponEliminaGRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINA, ESPERO QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES, I QUE EN PUGIS TREURE PROFIT D´ALGUNA.
COM MOLT BÉ DIUS LES XAMPINYONS ESTÀN BONS DE TOTA MANERA, I SEMPRE EN TROVES AL MERCAT, AIXÓ ES IMPORTANT
PETONETS SUSANNA