Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

BLAT TENDRE AMB PASTANAGA














INGREDIENTS

BLAT TENDRE MARCA NOMEN
1 PASTILLA DE AVECREM
OLI D´OLIVA
SAL
PASTANAGA
CEBA


TALLAR PETITA LA CEBA I SOFREGIR DINS DE LA MATEIXA OLLA QUE DESPRÈS COUREM EL BLAT AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA, QUAN ESTIGUI TOVA SENSE QUE AGAFI COLOR, ABOCAR-HI 1/2 LITRE D´AIGUA I AMB EL "PIMER" TRITURAR, AFEGIR L´AIGUA NECESSÀRIA PER LA QUANTITAT DE BLAT QUE VOLEM CUINAR + LA PASTILLA DE AVECREM + LA PASTANAGA RATLLADA , DEIXAREM QUE L´AIGUA COMENCI A BULLIR, ARÈ I POSAREM EL BLAT TENDRE I RECTIFICAR DE SAL SI ES NECESSARI, BOLLIR APROP DE 15 MINUTS,....I JA ESTÀ A PUNT DE MANDUCAR

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...