Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 15 de març de 2010

Pastissets de poma i crema




Ingredients per 10 pastissets
1 Paquet de "obleas La cocinera " de mida mitjana
 2 llimones - el suc -
2 pomes
250 grams de nata de cuina espessa
2 cullerades soperes de "maizena expres "
2 ous
1 Pessic de canyella
1 Pessic de vainilla
1 Pessic de sal
Sucre
Confitura d´albercoc

Preparació
Pelar les pomes, tallarles a rodanxes primes, posar en un recipient, banyar amb el suc de les llimones i reservar

Agafem flameres ondulades i posarem una "oblea" a cada una sense treure el paper vegetal que ja porten i reservar.
 
Ara posarem en un recipient la nata + maizena + ou + sa+ sucre al gust + canuella + vainilla  , batre tot i omplir cada flamera, cobrir amb les rodanxes de poma i ensucar al gust, fornejar a 180 graus uns 15 minuts, el temps es orientatiu, doncs dependrá de la mida dels recipients i del nostre forn.
 
Retirar del forn, treure dels motlles i deixar refredar uns 15 minuts sense treure el paper vegetal , passat aquest temps el retirarem amb precaució de no trencar les peces i deixarem refredar del tot sobre una reixeta.

Ingredients per decorar els pastissets
Fideus de xocolate
Cireres vermeles confitades
Confitura d´albercoc

Preparació:
Posarem la confitura al foc amb dos cullerades soperes d´aigua fins que la confitura quedi desfeta, com que tindrá alguna impuressa la passarem per un colador, ens quedará com un vernís, deixar refredar una mica i amb un pinzell pintar els pastissets que ens quedarán brillants
 
Bon profit

 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...