http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/03/pastissets-mousse-de-xocolate.html
Ingredients per 10 pastissets
1 Paquet de "obleas La cocinera " de mida mitjana
2 llimones - el suc -
2 pomes
250 grams de nata de cuina espessa
2 cullerades soperes de "maizena expres "
2 ous
1 Pessic de canyella
1 Pessic de vainilla
1 Pessic de sal
Sucre
Confitura d´albercoc
Preparació
Pelar les pomes, tallarles a rodanxes primes, posar en un recipient, banyar amb el suc de les llimones i reservar
Agafem flameres ondulades i posarem una "oblea" a cada una sense treure el paper vegetal que ja porten i reservar.
Retirar del forn, treure dels motlles i
deixar refredar uns 15 minuts sense treure el paper vegetal , passat
aquest temps el retirarem amb precaució de no trencar les peces i
deixarem refredar del tot sobre una reixeta.
Ingredients per decorar els pastissets
Fideus de xocolate
Cireres vermeles confitades
Confitura d´albercoc
Preparació:
Posarem la confitura al foc amb dos cullerades soperes d´aigua fins que la confitura quedi desfeta, com que tindrá alguna impuressa la passarem per un colador, ens quedará com un vernís, deixar refredar una mica i amb un pinzell pintar els pastissets que ens quedarán brillants
Bon profit
Ingredients per 10 pastissets
1 Paquet de "obleas La cocinera " de mida mitjana
2 llimones - el suc -
2 pomes
250 grams de nata de cuina espessa
2 cullerades soperes de "maizena expres "
2 ous
1 Pessic de canyella
1 Pessic de vainilla
1 Pessic de sal
Sucre
Confitura d´albercoc
Preparació
Pelar les pomes, tallarles a rodanxes primes, posar en un recipient, banyar amb el suc de les llimones i reservar
Agafem flameres ondulades i posarem una "oblea" a cada una sense treure el paper vegetal que ja porten i reservar.
Ara posarem en un recipient la nata +
maizena + ou + sa+ sucre al gust + canuella + vainilla , batre tot
i omplir cada flamera, cobrir amb les rodanxes de poma i ensucar al gust, fornejar a 180 graus uns 15 minuts, el temps es
orientatiu, doncs dependrá de la mida dels recipients i del nostre forn.
Ingredients per decorar els pastissets
Fideus de xocolate
Cireres vermeles confitades
Confitura d´albercoc
Preparació:
Posarem la confitura al foc amb dos cullerades soperes d´aigua fins que la confitura quedi desfeta, com que tindrá alguna impuressa la passarem per un colador, ens quedará com un vernís, deixar refredar una mica i amb un pinzell pintar els pastissets que ens quedarán brillants
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
mmmm potser m´animo i ho faré...no engreixa oi? :)
ResponEliminauna abraçada, Olga
HOLA OLGA, GUAPA TU
ResponEliminaNO, NO GENS, SON TOTALMENT DIETETICS...MIRA JO LI HE POSAR LA NATA DE CUINA ESPESSA, PERÒ NI HA LA LLEUGERA ( MARCA PRESIDENT )...I POTS FER EL MATEIX..A MÉS TU FAS UNA PLATA AIXÌ I QUAN LA POSSIS A TAULA, FINS I TOT ET FARÀN " L´ ONADA "...JE,JE
PETONETS SUSANNA
si, si molt dietetics, només de mirar-los ja engreixes, però es que son tan bons qui es resisteix?
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaPERÒ SI SON DE POMA, QUI DIUS....
PETONETS SUSANNA
Holaaa, qué rico dulce has preparadooo!! con las obleas se puede hacer cada cosa que pa qué!!
ResponEliminaUn besooo
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaNI TE LO INMAGINAS, YA IRE PONIENDO MÁS COSITAS...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Que preciosas tartaleats,te quedaron finas finas,Y apetecubles,muy bueas la fotos lo transmiten muy bien hhmmmmmm;))
ResponEliminaUN saludo,tu blog me da muchas ideas para mi día a día.
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADISIMA DE PODER DARTE IDEAS ESTE ES EL OBJETIVO DE MI COCINA, COMPARTIR MIS QUERIDAS RECETAS , Y SI HA ALGUIEN LE VAN BIEN MUCHISIMO MEJOR,
MIL PETONETS SUSANNA
Che belli questi dolcini, complimenti!!
ResponEliminaHOLA MARIA LUISA, GUAPA TU
ResponEliminaVERDAD QUE QUEDAN PRECIOSOS ?...ADEMÁS ESTÁN MUY RICOS
PETONETS SUSANNA