Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de març de 2010

TORTELL DE CREMA DE XOCOLATE A LA CANYELLA














INGREDIENTS  * PEL TORTELL
PASTA DE FULL
1 OU
SUCRE
PINYONS


INGREDIENTS    * CREMA PASTISSERA DE XOCOLATE
100 GRAMS DE SUCRE
500 GRAMS DE LLET
4 ROVELLS D´OU
50 GRAMS DE
MAIZENA
1 PESSIC DE SAL
UNA PELL DE LLIMONA
UNA CULLARADETA
DE CANYELLA POLS
2/3 CULLERADES DE CACAU PUR EN POLS MARCA VALOR ( AL GUST)
COL-LOCAR LA PAPALLONA EN EL VAS
POSAR 1/2 DE LA LLET + SUCRE+PELL DE LLIMONA+ CANYELLA
10 M. 90.- V.2
COLAR LA LLET I TORNAR A POSAR EN EL VAS, AFEGIR LA RESTE DE LA LLET
A LA QUE I HAUREM
DESFET LA MAIZENA + OUS + SAL 10 M. 90. V3, FINS QUE QUEDI ESPESSA, TREURE DEL FOC ,AFAGIR EL CACAU I REMENAR.

DEIXAR REFREDAR, PODEM FER- HO DINS DEL MATEIX VAS, UNS MINUTS ABANS DE UTILITZAR-LA BATRE
5S, V.4,
O TAPADA AMB PAPER FILM, EN AQUEST CAS EL PAPER TE QUE ESTAR EN CONTACTE AMB LA CREMA, AIXÍ NO FA TEL)
( TAMBÈ ES POT FER A LA TRADICIONAL, SENSE LA THERMOMIX )

FAREM DUES TIRES DE PASTA DE FULL QUE LES UNIREM AMB UNA MICA D´AIGUA, EN EL CENTRE I ANIREM POSAN LA CREMA DE XOCOLATE AMB UNA CULLERA, TANCAREM I ENGANXAREM AMB UNA MICA D´AIGUA , PINTAR AMB OU BATUT, I POSAREM PINYONS PEL DAMUNT I UNA MICA DE SUCRE.

ESCALFAR EL FORN A 190.
FORNEJAR UNS 20/30 MINUTS ( DEPEN DEL FORN)

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...