Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de març de 2010

Pastís de maduixes amb nata


Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre 
6 fulles de gelatina neutra
El suc de una taronja
1 raig de vi dolç ( moscatell, xères, mistela....)
Maduixes
Gelatina sabor de maduixa

Preparació
Reservar una mica de nata abans de montar la resta ( un vas amb uns dos dits )

Posar les fulles de gelatina en remull dins d´un plat amb aigua freda durant uns 5 minuts mínim )

Batre la nata amb el sucre fins que comenci a agafar cos .

Escalfar un instant els dos dits de nata que tenim reservada i afegir les fulles de gelatina que tenim en remull, remenar fins que ens queden desfetes dins de la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar i tot seguit o afegirem a la nata que tenim a mig muntar, batre tot junt fins que ens quedi una nata espesa, reservar a la nevera.

Dins d´un plat de sopa i posarem el suc de la taronja i el moscatell, anirem sucan els melindros d´un en un,( doncs han de quedar només una mica molls, no massa tous ), i els col.locarem en una safata amb laterals alts

1.- Posarem una capa de melindros remullats 
2.- Una capa de nata muntada   
3.- Una capa de maduixes laminades  
4.- Posarem una l´altre capa de melindros remullats   
5.- Altre capa de nata  
6.- Altre de maduixes......

Així anirem fen totes les capes que ens vingui de gust, per acabar una darrera capa de nata que deixarem anivellada, posar a sobre les maduixes tallades per la meitat, taparem la safata amb film de cuina i posarem a la nevera un mínim de 3 o 4 hores.

Preparar a part la gelatina de maduixa i deixar a la nevera fins el moment de servir el pastís, que tallarem a trossos i posarem per sobre de manera desordenada.

Fàcil, deliciós, elegant....

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna







Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...