Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre
6 fulles de gelatina neutra
El suc de una taronja
1 raig de vi dolç ( moscatell, xères, mistela....)
Maduixes
Gelatina sabor de maduixa
El suc de una taronja
1 raig de vi dolç ( moscatell, xères, mistela....)
Maduixes
Gelatina sabor de maduixa
Preparació
Reservar una mica de nata abans de montar la resta ( un vas amb uns dos dits )
Posar les fulles de gelatina en remull dins d´un plat amb aigua freda durant uns 5 minuts mínim )
Reservar una mica de nata abans de montar la resta ( un vas amb uns dos dits )
Posar les fulles de gelatina en remull dins d´un plat amb aigua freda durant uns 5 minuts mínim )
Batre la nata amb el sucre fins que comenci a agafar cos .
Escalfar un instant els dos dits de nata que tenim reservada i afegir les fulles de gelatina que tenim en remull, remenar fins que ens queden desfetes dins de la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar i tot seguit o afegirem a la nata que tenim a mig muntar, batre tot junt fins que ens quedi una nata espesa, reservar a la nevera.
Dins d´un plat de sopa i posarem el suc de la taronja i el moscatell, anirem sucan els melindros d´un en un,( doncs han de quedar només una mica molls, no massa tous ), i els col.locarem en una safata amb laterals alts
1.- Posarem una capa de melindros remullats
2.- Una capa de nata muntada
3.- Una capa de maduixes laminades
4.- Posarem una l´altre capa de melindros remullats
5.- Altre capa de nata
6.- Altre de maduixes......
Així anirem fen totes les capes que ens vingui de gust, per acabar una darrera capa de nata que deixarem anivellada, posar a sobre les maduixes tallades per la meitat, taparem la safata amb film de cuina i posarem a la nevera un mínim de 3 o 4 hores.
Preparar a part la gelatina de maduixa i deixar a la nevera fins el moment de servir el pastís, que tallarem a trossos i posarem per sobre de manera desordenada.
Fàcil, deliciós, elegant....
Bon profit.
Fàcil, deliciós, elegant....
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
el pastel se ve delicioso, pero ahora no entendí los ingredientes están en catalán y no lo entiendo. en otras ocasiones si lo he podido traducir con el traductor pero ahora no me dejó.
ResponEliminaBesos.
que peligro tiene esa tarta para las golos@s...
ResponEliminay que bona pinta ¡¡¡
Una delícia de pastís, m'agrada el toc de la gelatina de maduixes.
ResponEliminaPetonets
Le printemps approche avec les desserts à base de fraises, miammmmmm
ResponEliminamanue
Molt bona combinació... melindros, nata, maduixa!! Petonets
ResponEliminaQue pinta tiene la tarta, me encanta.
ResponEliminaUn beso.
¡¡Menudos postres!! Qué ricura, este te ha quedado espectacular, la mona de pascua un estupendo trabajo, el tiramisú......¿Cuando me invitas a merendar?
ResponEliminaBesos y buena semana santa.
Una tarta deliciosa, sin duda. El aspecto es de pasar el dedo, jeje.
ResponEliminaGracias por tus cariñosos comentarios en mi blog y sobre todo por el esfuerzo de hacerlo en gallego, es un detallazo, pero los traductores (sobre todo el de google) traducen fatal y resulta una mezcla de gallego y portugués con fallos, incluso, sintácticos, y acaba por no entenderse demasiado bien el mensaje final. Aún así la intención es buena, gracias.
Biquiños
susaneta, en lo golós que sóc, menut pastís e maduxes tas espolsat......salutaçións paco
ResponEliminaHOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaYO AHORA SI HE PODIDO ABIERLO, SEGURAMENTE SERIA AVERIA TEMPORAL...DE TODAS MANERAS AQUI TIENES LA RECETA, ESPERO QUE SE GUSTE,
INGREDIENTES
MELINDROS
500 GRAMOS DE NATA PARA MONTAR
100 GRAMOS DE AZÚCAR
6 HOJAS DE GELATINA NEUTRA
EL ZUMO DE UNA NARANJA
1 CHORRO DE VINO DULCE (MOSCATEL, Jerez, MISTELA ...)
FRESAS
GELATINA SABOR DE FRESA
- RESERVAR UN POCO DE NATA (COMO UNOS DOS DEDOS)
- PONER LAS HOJAS DE GELATINA en remojo EN UN PLATO CON AGUA MÍNIMO 5 MINUTOS.
- MIENTRAS BATIR AZÚCAR + NATA HASTA QUE EMPIECE A TOMAR CUERPO.
- CALENTAR UN INSTANTE LOS DOS DEDOS DE NATA EN EL MICROONDAS Y AÑADIR A ELLO, LAS HOJAS DE GELATINA VEN escurrida, removiendo hasta que NOS QUEDAN DESECHAS DENTRO DE LA NATA, DEJAR enfriar un poco sin dejar de remover Y TODO SEGUIDO AÑADIR A LA NATA QUE TENEMOS SEMI MONTADA, BATIR UN POCO MÁS HASTA QUE VUELVA A TOMAR TEXTURA DE crema espesa, Y RESERVAR.
- EN UN PLATO DE SOPA Y PONDREMOS EL ZUMO DE NARANJA Y EL MOSCATEL, IREMOS PASANDO POR EL PLATO LOS MELINDROS de uno en uno, (PUES HAN DE QUEDAR UN POCO MOJADOS, PERO NO EMPAPADOS) y los PONDREMOS EN EL RECIPIENTE QUE HEMOS ELEGIDO PARA ESTE PASTEL ..
1 .- Una capa de MELINDROS remojados
2 .- UNA CAPA de nata montada
3 .- UNA CAPA DE FRESAS LAMINADAS
4 .- PONDREMOS OTRO CAPA DE MELINDROS remojados
5 .- OTRA CAPA DE NATA
6 .- Y OTRA VEZ FRESAS
Y ASÍ HACIENDO TODAS LAS CAPAS QUE NOS VENGAN DE GUSTO, LA ÚLTIMA CAPA SERÁ DE NATA, con una espátula La ALISAREMOS, Y COLOCAREMOS POR ENCIMA FRESAS CORTADAS POR LA MITAD, TAPAR CON UN FILM DE COCINA, y PONER PASTEL A LA NEVERA, MÍNIMO 5 HORAS.
PREPARAR A PARTE UNA GELATINA DE FRESA Y DEJAR EN EL FRIGORIFICO HASTA EL MOMENTO DE SERVIR EL PASTEL.
AL MOMENTO DE SERVIR DECORAR CON TROZOS DE GELATINA DE FRESA PUESTOS de manera desordenada POR ENCIMA.
FÁCIL, DELICIOSA, ELEGANTE
BUEN PROVECHO
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaVERDADERAMENT ESTÀ MOLT BO, ES SUAU, MELÒS,...HUM....
PETONETS SUSANNA
HOLA CALDEBARCOS, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TE REISTE MUCHO, JE,JE, ..PERO ES UNA MANERA DE PRACTICAR IDIOMAS, Y A MI ME GUSTA ESTO,...
LA TARTA COMO BIEN DICES, ESTÁ DELICIOSA, Y ESTAN FACIL DE HACER, ..
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, veig que aquest diumenge hem tingut la mateixa idea jejeje.
ResponEliminaAquesta teva també té una pinta deliciosa !!!
Petons
Marga
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTEN LAS RECETAS, SON FACILES, SABROSAS, SANAS, Y LO MÁS IMPORTANTE HECHAS CON TODO MI CARIÑO
PETONETS SUSANNA
HOLA MARGA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VAIG FER PER DISSABTE A LA NIT, VAREM TENIR UN SOPAR FAMILIAR, I VÁ SER UN EXIT,..ES QUE NATA I LES MADUIXES CASEN MOLT BO,...I A MI PARTICULARMENT LES MADUIXES EM TORNEN BOIXA
PETONETS SUSANNA
HOLA M.NIEVES, GUAPA TU
ResponEliminaDELICIOSA Y SENCILLA, POR MENOS REPOSTERA QUE UNA SEA, SEGURA QUE TRIUNFA...
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaNO SAPS PAS LO BONA QU ´ESTAVA....HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA MANUE ,GUAPA TU
ResponEliminaMERCI de votre visite,
PRINTEMPS aux fraises, melon d'eau APRÈS, le cantaloup, PEACHES ,... mais délicieux ....
VIVA L ´´ETÈ
PETONETS SUSANNA
HOLA CARMEN, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE TOT PLEGAT ESTAVA LA MAR DE BO,...QUIN GUST
PETONETS SUSANNA
Susanna, molt bona! me la apunto!
ResponEliminaHOLA ELENA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE T´AGRADARÀ, TANT DE FER-LA, DONCS NO DONA CAP FEINADA..COM DE SABOR , QUEDA MOLT BONA
PETONETS SUSANNA
HOLA LA MAMI, GUAPA TU
ResponEliminaESTÁ MUY RICA, Y NO ES EMPALAGOSA, PUES A MI ME GUSTA EL DULCE CON PRUDENCIA, Y NO LE PONGO DEMASIADO AZUCAR...ESTÁVA 10...
PETONETS SUSANNA
Quin pastís més deliciós t' ha sortit Susanna, ara mateix agafaría un troç i m'el menjaría.
ResponEliminaPetons.
Hola Susanna... que rica tarta, con lo que me gustan las frutillas, se ve mas que deliciosa.
ResponEliminaToda una tentación... gracias por traducirla al castellano. Besitos
Se ve realmente deliciosa Susanna. Me la anoto para sorprender preciosa. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaESTAVA....PORQUÈ YA NO QUEDA NADA, DE NADA, RIQUISIMA, DULCE PERO NO EMPALAGOSA, SUAVE EN LA BOCA, ...HUM...CUANDO ME ACUERDO...
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR ESTAR AQUI,...EL BLOG TIENE TRADUCTOR PERO EL OTRO DIA ME COMENTÓ CHUS QUE PARECE SER QUE NO FUNCIONAVA BIEN, Y POR ESTO SE LO TRADUCÍ, PERO NO HAY NINGÚN PROBLEMA ( EL TRADUCTOR ESTA DONDE LA PLUMA Y EL TINTERO )..
CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, SOLO TE DIGO QUE TE ANIMES A ELABORARLA Y VERÁS QUE EXITO...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONSC NENA, PER LA CATAGORIA QUE TÉ, DE BO, GUSTÒS, VISTÒS, DELICIÒS, I TOT AL QUE ACAVI AMB "OS"..NO COSTA RES DE FER...
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaSI, ESCALFO NOMÉS 2 DITS JUNT PER DESFER LA GELATINA, I ABANS DE AFAGIR-LA A LA RESTE DE NATA DEIXO QUE REFREDI, I NO PASSA RES.
PER MONTAR NATA,
1.- QUE SIGUI D´UN 35 % MINIM DE GRASA.
2.- QU´EL RECIPIENT QUE TINGUIS QUE MONTAR-LA ESTIGUI MOLT FRED I LA NATA TAMBÉ
3.- QU ´EL SUCRE QUE LI POSSIS, ( SI ES QUE NI POSES, SIGUI "SUCRE GLAS ESPECIAL REPOSTERIA " DONCS PORTA ALMIDÓ, I AIXÓ T´AJUDARÀ A QUE TE MONTI MILLOR.
TU PROVA, SEGUR QUÉ T QUEDARÀ UNA NATA DE "CINE"
MIL PETONETS SUSANNA
Ricetta inserita, in bocca al lupo!
ResponEliminaHOLA MARIA LUISA
ResponEliminaES UN PASTEL MUY RICO Y FRESCO PARA VERANO,....TAMBIEN INVIERNO, JE,JE
GRÀCIES, CIAO, MIL PETONETS SUSANNA