INGREDIENTS
CARN ROSTIDA
CARN ROSTIDA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1/2 LITRE DE BEIXAMEL
FORMATGE RATLLAT
LAMINES DE PASTA PER LASANYA ( DE LA QUE NO ES BULL) "MARCA EL PAVO "
XAMPINYONS FRESCOS
- TREURE ELS OSSOS A LA CARN ROSTIDA , PICAR-LA I RESERVAR.
- TALLAR PETITA UNA CEBA I ELS XAMPINYONS, SOFREGIR , AFEGIR EL TOMÀQUET
REMENAR UNA MICA I BARREJAR AMB LA CARN QUE TENIM RESERVADA.
- MENTRE POSAREM LES LAMINES DE PASTA UNS 15 MINUTS EN REMULL AMB AIGUA CALENTA , TREURE I ASSECAR SOBRE UN DRAP NET.
- ANIREM POSANT CAPES DE PASTA I CARN, PER ACABAR BANYAR AMB LA SALSA BEIXAMEL QUE JA TENIM PREPARADA , NAPAR AMB FORMATGE RATLLAT.
GRATINAR,.....
I A MENJAR FALTA GEN , BON PROFIT
Hola guapa, si a menjar falta gent jo m'apunto i mes amb aquesta lasanya tan bona.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaVEUS QUE N´ES DE FACIL, AMB EL ROSTIT QUE VÁ SOBRAR DIUMENGE, AHIR NIT VAIG PREPARAR LA LASANYA, N´HEM DINAT AVUI, I EN TINC UN PARELL DE PLATETES AL CONGELADOR PER CAS D´EMERGENCIA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
donde hay que ir para comer esta delicia?
ResponEliminaBona nit
Susana estás que te sales. Que pena que lleve queso porque de buena gana me llevaba un trocito.
ResponEliminaBesotes.
Hola Susanna,
ResponEliminaÉs una recepta molt senzilla i m'agrada força. Espero fer-la aviat.
Petonets.
Elena.
Susanna, una lasaña deliciosa, me llevo un trocito ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Se ve fenomenal esta lasaña. Me la anoto preciosa. Un besazo.
ResponEliminaque doradita y que buena, en casa nos encanta, besos
ResponEliminaAixò si que és cuina d'aprofitament, una de les millors lasanyes que hi ha, perfecte. Petonets
ResponEliminaM'Agrada molt la lasanya i sempre s'ha d'aprofitar les sobres, té que estar bonissima.
ResponEliminapatonsss
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaYA VES QUE COMER UN DELICIOSO PLATO CALIENTE NO ES TAN DIFICIL, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ELENA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE JA VEUS QUE NO TE CAP COMPLICACIÒ I EL RESULTAT DELICIÒS, A MÉS QUAN LA CUINES EN FAS MES DE LA CONTA I AL CONGELADOR...SEMPRE TENS UN PLAT PER CASOS D´URGENCIA
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaAQUI ESTÁ A TU ENTERA DISPOSICIÓN,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaESTUPENDO, POR SI NO LA HAS HECHO ANTERIORMENTE ASÍ, PRUEBALA
PETONETS SUSANNA
HOLA CARMEN, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI A LA CUINA SEMPRE TENIM QUE APROFITAR-HO TOT,...I MIRA QUE BO
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaA MI MAMA TAMPOCO LE GUSTA EL QUESO,....CUANDO ELLA COME LASAÑA,...HAGO UNA PARTE SIN QUESO,..Y SIN PROBLEMAS,..JE,JE...IGUAL PARA TI TE HAGO UN TROCITO SIN QUESO,
PETONETS SUSANNA
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaTIENES TODO MI PERMISO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU
ResponEliminaVERDADERAMENT DELICIOSA
PETONETS SUSANNA
hola susanna, felizmente pára mi yó no cocino lasanya ni canelones, la especialista de cocinar todo éso es mi hija, y también lo hace de maravilla.....felicidades por tu espléndido plato........saludos paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, QUE TAL?
ResponEliminaGRACÍAS POR SUS PALABRAS,...Y BIEN AHORA NO LO COCINA, PERO SEGURO QUE DISFRUTA UN MONTÓN MIENTRAS LO ESTÁ SABOREANDO, Y ESTO ES MUY IMPORTANTE,...PUES LA COMIDA NO SOLO ALIMENTA FISICAMENTE...( TIENE QUE ANIMAR A SU HIJA PARA QUE TAMBIEN ELLA PONGA ALGUNA RECETITA...JE,JE )
PETONETS SUSANNA
Hola Susana, riquísima tu lasaña. Mi estómago ha protestado en cuanto he visto las fotos. Un abrazo.
ResponElimina¡¡Sencillamente espectacular!!
ResponElimina¿Me envias un trozo?
Petonets
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES,...LA VERDAD ES QUE ERA MUY RICA...
PETONETS SUSANNA
HOLA FABI, GUAPA TU
ResponEliminaSI QUE ES VERDAD, DEPENDE DE LA HORA QUE TE PONGAS A MIRAR RECETITAS SOBRE TODO SI HAY FOTOS, EL ESTOMAGO EMPIEZA SON SU RON RON ROOOOON
PETONETS SUSANNA