Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 16 de març de 2010

LASANYA DE ROSTIT AMB XAMPINYONS


INGREDIENTS
CARN ROSTIDA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1/2 LITRE DE BEIXAMEL
FORMATGE RATLLAT
LAMINES DE PASTA PER LASANYA ( DE LA QUE NO ES BULL) "MARCA EL PAVO "
XAMPINYONS FRESCOS


- TREURE ELS OSSOS A LA CARN ROSTIDA , PICAR-LA I RESERVAR.

- TALLAR PETITA UNA CEBA I ELS XAMPINYONS, SOFREGIR , AFEGIR EL TOMÀQUET
REMENAR UNA MICA I BARREJAR AMB LA CARN QUE TENIM RESERVADA.

- MENTRE POSAREM LES LAMINES DE PASTA UNS 15 MINUTS EN REMULL AMB AIGUA CALENTA , TREURE I ASSECAR SOBRE UN DRAP NET.

- ANIREM POSANT CAPES DE PASTA I CARN, PER ACABAR BANYAR AMB LA SALSA BEIXAMEL QUE JA TENIM PREPARADA , NAPAR AMB FORMATGE RATLLAT.
GRATINAR,.....

I A MENJAR FALTA GEN , BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...