Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 17 de març de 2010

POLLASTRE A L´ESTIL BARBACOA



INGREDIENT
POLLASTRE TALLAT A QUARTS
VINAGRE BLANC
OLI D´OLIVA
SAL
PEBRE

PER GUARNICIÓ : UNES PATATES AMB PELL TALLADES A RODANXES I FETES AL FORN

POSAREM ELS QUARTS DE POLLASTRE ( MES GUSTÓS DE LA PART DE LA CUIXA SENSE TREURE LA PELL, DONCS AL CUINAR-LA QUEDARÀ DAURADA CRUIXENT I SENSE GRASSA ) DINS D´UN RECIPIENT I L´AMANIREM AMB UN RAIG D´OLI D´OLIVA, UN ALTRE DE VINAGRE BLANC, SAL , PEBRE , I DEIXAREM REPOSAR A LA NEVERA MÍNIM UNA HORA.

POSAREM A ESCALFAR UNA PLANXA ELÈCTRICA ( SI POT SER D´AQUELLES QUE PORTEN UN ESPAI PER OMPLIR D´AIGUA, VAN MOLT BÉ , LA CARN QUEDA COM FETA A LA BARBACOA I NO FAS GENS DE FUM A LA CUINA, IMPORTANT.)

I POSAREM EL POLLASTRE A COURE, I DE TANT EN TANT REGAR AMB EL SUC QUE ENS HA QUEDAT EN EL RECIPIENT DE MACERAR LA CARN.

NO TE MÉS SECRET,
EL POLLASTRE QUEDA MOLT MELÓS , NO QUEDA GENS GRAS, APTA PER GEN QUE FACI DIETA, I NO ES EL CLÀSSIC POLLASTRE A LA PLANXA,

BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...