INGREDIENT
POLLASTRE TALLAT A QUARTS
VINAGRE BLANC
OLI D´OLIVA
SAL
PEBRE
PER GUARNICIÓ : UNES PATATES AMB PELL TALLADES A RODANXES I FETES AL FORN
POSAREM ELS QUARTS DE POLLASTRE ( MES GUSTÓS DE LA PART DE LA CUIXA SENSE TREURE LA PELL, DONCS AL CUINAR-LA QUEDARÀ DAURADA CRUIXENT I SENSE GRASSA ) DINS D´UN RECIPIENT I L´AMANIREM AMB UN RAIG D´OLI D´OLIVA, UN ALTRE DE VINAGRE BLANC, SAL , PEBRE , I DEIXAREM REPOSAR A LA NEVERA MÍNIM UNA HORA.
POSAREM A ESCALFAR UNA PLANXA ELÈCTRICA ( SI POT SER D´AQUELLES QUE PORTEN UN ESPAI PER OMPLIR D´AIGUA, VAN MOLT BÉ , LA CARN QUEDA COM FETA A LA BARBACOA I NO FAS GENS DE FUM A LA CUINA, IMPORTANT.)
I POSAREM EL POLLASTRE A COURE, I DE TANT EN TANT REGAR AMB EL SUC QUE ENS HA QUEDAT EN EL RECIPIENT DE MACERAR LA CARN.
NO TE MÉS SECRET,
EL POLLASTRE QUEDA MOLT MELÓS , NO QUEDA GENS GRAS, APTA PER GEN QUE FACI DIETA, I NO ES EL CLÀSSIC POLLASTRE A LA PLANXA,
BON PROFIT
Holaaa, una receta de pollo extraordinaria!! y baja en grasas, qué buenooo!!
ResponEliminaUn besooo
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaSI LO PRUEBAS SEGURO QUE REPETIRÁS, PUES AL ESTAR EN ADOBO CON EL ACEITE Y EL VINAGRE, LE QUEDA UN GUSTITO DELICIOSO ( SIN NADA MÁS )
PETONETS SUSANNA
Tiene muy buena pinta, yo soy una fan incondicional del pollo, y esas patatitas tienen que saber a gloria, me la apunto.Besos.
ResponEliminaHOLA MARITA, GUAPA TU
ResponEliminaEN CASA LO COMEMOS ASÍ DESDE SIEMPRE, MAMÁ SIEMPRE RECUERDO QUE LO HA COCINADO A SÍ, PUESTO QUE LA RECETA NO ES MIA ES DE ELLA,...ES LO MÁS PARECIDO A UNA BARBACOA , LE QUEDA UN GUSTITO DIVINO....COMO YO NO TENGO NI CHIMENEA NI BARBACOA,...ME CONFORMO CON ESTO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, així amb el vinagre no l' hi fet, ja el probaré. A mi també m' agraden més les cuixes, els pollastres han de tenir al menys 4 potes.Aquest té molt bona pinta per sopar i el arrós que t' ha quedat genial per dinar.
ResponEliminaPetons guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI AIXÌ QUEDA D´ALLÒ MES BO, LA MEVA MAMA SEMPRE DES DE PETITA EL FA AIXÌ ,,SI EL PROVES JA EM DIRÀS, SEGUR QUE T´AGRADA MOLLLLT
PETONETS SUSANNA
Susana que rico este pollo y muy sano, lo voy a tener en cuenta.
ResponEliminapetonets
HOILA COCINICA, GUAPA TU
ResponEliminaVERDARAMENTE QUEDA MUY GUSTOSO, Y TIERNO..
PETONETS SUSANNA
HOLA COCINICA , GUAPA TU
ResponEliminaEL POLLO COCINADO ASÍ QUEDA MUY TIERNO Y SABROSO
PETONETS SUSANNA