Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de març de 2010

PA FOGASSA
















INGREDIENTS

430 GRAMS D´AIGUA
6 CULLERADES SOPERES D´OLI D´OLIVA SUAU
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS

40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
700 GRAMS FARINA DE FORÇA
20 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + OLI + M.M + LLET EN POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE + SÈMOLA DE BLAT 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN

AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

8 comentaris:

  1. HOLA Elianne, guapa

    HOME há muito tempo que eu agir PAO, TUDO ...
    As receitas estão no blog que são garantidos, ea
    ALL são divinos ... E QUE VOCÊ animar uma PAO

    SUSANNA PETONETS

    ResponElimina
  2. Susanna, la llet en pols es posa junt amb la farina? On trobes el gluten? Ahir vaig fer un pa, aquesta vegada amb farina integral i de força barrejades.
    Petons.

    ResponElimina
  3. guau Susanna, qué rico. Una rebanadita tostada para desayunar tiene que ser una delicia :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  4. Que maravilla Susana. Me encanta el pan, este se ve del 10!
    Besotes.

    ResponElimina
  5. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    YA VES SI NO TIENE NINGÚN SECRETO, Y SI MUCHOS BENEFICIOS...DE COMER UN BUEN PAN CASERO SIN CONSERVANTES, COLORANTES...Y PORQUERIAS...

    VENGA...ANIMATE..TU PUEDES.,SEGURO QUE SI
    MIL MIL-LIONS DE PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. HOLA PAULA, GUAPA TU

    PARA DESAYUNAR, ALMORZAR, MERIDAR, CENAR....LO QUE HAGA FALTA, JE,JE, PIENSA QUE EN CASA CASI CADA DIA HAGO PAN, Y DIAS QUE DOS..PUES TAMBIEN HAGO PARA MI MAMA..., Y BUENO YA LO SABES, LO RICO QUE HUELE TODA LA CASA A PAN RECIENTE HECHO...ESTO NO TIENE PRECIO,...ES EL MEJOR AMBIENTADOR DEL MUNDO


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA ANNA DE BADALONA, GUAPA TU

    DONS MIRA,EL GLÚTEN EL TROVES EN BOTEGES DE DIETETICA , I LA MEVA MISSIÓ ES AJUDAR A LA FARINA O FARINES A QUE TINGIN MÉS FORÇA,...HASTA MIRAT "LA FORÇA QUE TE LA FARINA QUE FAS SERVIR ?...I MÉS PER EJEMPLE EN EL TEU PA AMB FARINA INTEGRAL...LA INTEGRAL ES MOLT POBRE EN GLUTEN, I SI NI POSES, EL PA QUEDARÁ MES ESPONJÓS,...PER TANT MÉS DELICIOS, LA LLET EN POLS LA VENEN A QUALSEVOL SUPER...JO LA UTILITZO DESNATADA, ( LI DONA UN COLOR ES BLANC, MES SABORÒS I MÉS ESPONJÓS A LA MOLLA )...
    PER QUE NECESITIS, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...