Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 20 de març de 2010

PA FOGASSA
















INGREDIENTS

430 GRAMS D´AIGUA
6 CULLERADES SOPERES D´OLI D´OLIVA SUAU
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS

40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
700 GRAMS FARINA DE FORÇA
20 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + OLI + M.M + LLET EN POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE + SÈMOLA DE BLAT 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN

AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...