Ingredients
Carxofes ( si es possible que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Aigua
Farina de tempura
Farina normal
Oli de gira-sol per fregir
Carxofes ( si es possible que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Aigua
Farina de tempura
Farina normal
Oli de gira-sol per fregir
Preparació
Netejar i tallar les carxofes a llesques primes, mentre fem aquesta operació les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres )
En un recipient farem una barreja una mica espessa amb aigua ben freda i la farina de tempura que condimentarem amb sal i pebre al gust, barrejar les llesques de carxofa i fregir amb oli de gira.sol.
Bon profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, aquestes també son molt bones, una ració de cada si us plau.
ResponEliminaPetons
me ha gustado un montón esta manera de hacer las alcachofas
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI AQUESTES TAMBÉ SON MOLT BONES, EL MEU FILL NO LI AGRADA RES QUE TINGI COLOR VERD...I EN CANVI ELS CARXOFES AIXÍ LES DEVORA....
PETONETS SUSANNA
HOLA PAULA, GUAPA TU..
ResponEliminaPUES SI NENA QUEDAN TAN RICAS QUE CUANDO LAS HAGO , NO PUEDO PONER EL PLATO EN LA MESA HASTA QUE NO HE TERMINADO DE FREIRLAS TODAS, YA ME HA PASADO ALGUNA VEZ QUE SI VOY PONIENDO LAS FRITAS EN LA MESA, ESTAS DESAPARECEN ANTES DE EMPEZAR EL ALMUERZO O LA CENA ...
PETONETS SUSANNA