Es una especialitat de la Sra. Lola
Ingredients
Ales de pollastre
Oli de gira.sol per fregir el pollastre
Oli d´oliva per fregit el pebrot
Julivert
Alls
Pebret vermell
al
Pebre negra
Una embosta de pinyons
Preparació
Tallar el pebrot a tires i reservar.
Condimentar les aletes amb sal i pebre al gust, fregir amb oli abundant, millor si o fem a tandes.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ingredients
Ales de pollastre
Oli de gira.sol per fregir el pollastre
Oli d´oliva per fregit el pebrot
Julivert
Alls
Pebret vermell
al
Pebre negra
Una embosta de pinyons
Preparació
Tallar el pebrot a tires i reservar.
Condimentar les aletes amb sal i pebre al gust, fregir amb oli abundant, millor si o fem a tandes.
A part fregirem el pebrot amb oli d´oliva, retirar del foc i afegir els alls i julivert tot picant petit, així com els pinyons, ( que es cuinaran amb el calor residual ) abocar sobre de les aletes de pollastre que tindrem en una safata de servir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, si que deu estar deliciós aquestes aletes,jo faig servir l' oli d' oliva per tot, es millor per aquest palt el de girasol?
ResponEliminaPetons guapa.
La mama Lola se ve que sabe lo que hace.
ResponEliminaEste platito esta de vicio, jo que pintaza tiene y tu lo has cocinado de maravilla.
Besssisss.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaLA MAMA LOLA, ES MI MAMA, JE,JE
LA VERDAD ES QUE SU COCINA SON PLATOS SENCILLOS PERO SABROSOS, TODOS ELLOS BASADOS EN LOS PRODUCTOS DEL CAMPO QUE ES DONDE HA VIVIDO TODA LA VIDA, Y DIOS QUIERA QUE POR MUCHOS AÑOS ,....PIENSA QUE COMO OTRAS MUCHAS MAMAS, APRENDIÓ A COCINAR EN TIEMPOS MUCHOS MAS DIFICILES QUE LOS QUE ESTAMOS PASANDO AH0RA, Y TENIA QUE PONER BUENA COMIDA DENTRO DE SUS RECURSOS EOCONOMICOS QUE NO ERAN MUCHOS, POBRETA...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaJO PER FREGIDES M ´ESTIMO MES L ´OLI DE GIRASOL ( SEMPRE EN COMPRO DE QUALITAT,) DONCS NO QUEDA TAN AMB GUST A OLIS....ES MÉS LLEUGER, ............EN CANVI PER CUINAR ALTRES PLATS COM UN BON OLI D´OLIVA RES. IGUALMENT QUAN FAIG POSTRES FREGITS, BUNYOLS, XUXOS, XURROS, ETC..OLI DE GIRASOL ..IGUAL SON MANIES MEVES, PERÒ CREC QUE NO QUEDEN TANT OLIOSES..
PETONETS SUSANNA