Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 18 de març de 2010

Aletes de pollastre a l´estil Cal Tit



Es una especialitat  de la Sra. Lola


Ingredients
Ales de pollastre
Oli de gira.sol per fregir el pollastre
Oli d´oliva per fregit el pebrot
Julivert
Alls
Pebret vermell
al
Pebre negra
Una embosta de pinyons

Preparació
Tallar el pebrot a tires i reservar.

Condimentar les aletes amb sal i pebre al gust, fregir amb oli abundant, millor si o fem a tandes.

A part fregirem el pebrot amb oli d´oliva, retirar del foc i afegir els alls i julivert tot picant petit, així com els pinyons, ( que es cuinaran amb el calor residual ) abocar sobre de les aletes de pollastre que tindrem en una safata de servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...