Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de març de 2010

PA BLANC TIA MARIA TH




INGREDIENTS
470 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS D´OLI ( Ó MANTEGA)
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA DE SUCRE
675 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
75 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + SÈMOLA + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN




AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...