http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
INGREDIENTS
470 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS D´OLI ( Ó MANTEGA)
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA DE SUCRE
675 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
75 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + SÈMOLA + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
jo, qué pinta y yo sin decidirme con la maquinita.
ResponEliminaBesos
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SOLO YA PARA HACER LA MASA DEL PAN MERECE LA PENA, PIENSA QUE SON 10 MINUTOS, A MANO SE TARDE BASTANTE MÁS,..PERO ES QUE VA BIEN PARA TANTAS COSAS,....CUANDO QUISE COMPRARLA MI MARIDO DECIA, ES QUE VALE TANTO DINERO Y SEGURO QUE SERÁ UN TRASTO MÁS,...AHORA DICE, CARAI NENA QUE BIEN QUE VÁ...YO LA LLAMO MI OLLA MAGICA...JE,JE
PETONETS SUSANNA, HASTA PRONTO
AS MAQUINAS SEMPRE NOS AJUDAM NA COZINHA FACILITAM NOSSAS VIDAS!
ResponEliminaBONITO PÃO!
OI AMIGA ELIANA, GUAPA TU
ResponEliminaES VERITAT ENS FACILITEN MOLT EL TREBALL,
1000 BEIJO SUSANNA
Holaaaa, ahora si que lo ha traducido jejej, ya lo veo todo muuucho mejor!! Te ha quedado un plan blanco riquísimo!!
ResponEliminaUn besooo
HOLA MARISA, GUAPA TU
ResponEliminaIGUAL ERA UN PROBLEMA PUNTUAL DE INTERNET, DE TODAS MANERAS SI EL TRADUCTOR QUE TENGO EN EL BLOG, NO TE FUNCIONARA WN UN MOMENTO DADO , ARRIBA DONDE ESTÁN TODAS LAS RECETAS HE PUESTO UNA EXPLICACIÓN " MUY TECNICA ELLA", EJEM EJEM, DE ABRIR UN TRADUCCTOR EN LA PARTE SUPERIOR DE TU PANTALLA, TENGO ENTRADOS ALGUNOS BLOBS EXTRANJEROS QUE SON UNA PASADA, SI QUIERES ACCEDER A ELLOS EN ESPAÑOL SIGUE LOS PASOS QUE DETALLO, ( PORQUÉ ALGUNOS NO TIENEN TRADUCCTOR INCORPORADO), Y SEGURO QUE ALUCINARÁS DE GUAPOS QUE SON....ME CUENTAS
MIENTRAS, PETONETS SUSANNA
Esto se ve delicioso. Gracias por visitar mi blog.
ResponEliminaUn Abrazo,
Mari
HOLA MARI, GUAPA TU
ResponEliminaTU TAMBIEN TIENES UN LINDO BLOG, HACE BASTANTE QUE TE SIGO
PETONETS SUSANNA