Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de març de 2010

BLAT TENDRE A LA CASSOLA AMB GUARNICIÓ DE PEIX




Ingredients
Blat tendre bullit
Tomàquet fregit
Una Ceba
Una pastanaga
Peix a la planxa esmicolat i sense espines
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picat petit


Preparació 
Fer un sofregit amb la ceba i la pastanaga tot tallats molt petit, aferigem el tomàquet fregit, remenar una estona, ara el blat bullit i escorregut, condimentar amb la sal i pebre al gust, coure uns 10 minuts i ja podem retirar del foc.

Emplatar i coloquem per sobre el peix, regar amb un raig d´oli d´oliva que tindrem preparat amb all i julivert picat.

* Una bona manera de que el nens mengin peix, doncs esta net, polit i sense espines )

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...