Blat tendre bullit
Tomàquet fregit
Una Ceba
Una pastanaga
Peix a la planxa esmicolat i sense espines
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picat petit
Preparació
Fer un sofregit amb la ceba i la pastanaga tot tallats molt petit, aferigem el tomàquet fregit, remenar una estona, ara el blat bullit i escorregut, condimentar amb la sal i pebre al gust, coure uns 10 minuts i ja podem retirar del foc.
Emplatar i coloquem per sobre el peix, regar amb un raig d´oli d´oliva que tindrem preparat amb all i julivert picat.
* Una bona manera de que el nens mengin peix, doncs esta net, polit i sense espines )
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Tens rao Sussana els nens su menjan millor, pero i els que no son tan nens? al meu de 19 anys encara diu aixo no, aixo tampoc, pude si li posso aixi menjara de tot, em de probaro,
ResponEliminafelicitacions per la presentacio me agrada molt,
Petons,
Joan
Hola Susanna, t' ha quedat molt maco, molt ben presentat.
ResponEliminaPetons.
hola agradeciendote la traduccion del pastel jeje soy muy latosa, ya lo copié y ésta receta también se ve de lujo y original.
ResponEliminaun millon de besos.
Rico y la presentación excelente.
ResponEliminaBesitos Susana.
une belle assiette appétissante et délicieuse
ResponEliminaà bientôt
Bonjour FIMERÈ , Comment?
ResponEliminaJe suis content que vous connaissez des Recettes
Merveilleux, et cette mousse ORANGE SUPER ... Notée
La recette,
Bonjour à BIENTÔT SUSANNA
Hola Susanna,muy buena receta y muy bien presentada,la probare.
ResponEliminaUn saludo
Antuán
Hola Susana, el trigo es una cosa que no lo he comido nunca y mira que lo he visto en varias recetas, pero creo que si que me gustaria, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA ANTUAN, GUAPO TU
ResponEliminaGRACIAS POR LA VISITA, LA VERDAD ES QUE EL TRIGO TIERNO ESTÁ MUY RICO, Y NO ES DEMASIADO CONOCIDO POR AHORA,....EN EL UNICO SUPER QUE LO ENCUENTRO POR MI ZONA ES EN CAPRABO, Y ES DE LA MARCA NOMEN
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaSEGURO QUE SI LO PRUEBAS TE GUSTA, ES PARECIDO DE SABOR ENTRE ARROZ Y PASTA
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA ,GUAPA TU
ResponEliminaYO PIENSO QUE TODO ALIMENTO MERECE UNA BUENA PRESENTACIÓN EN EL PLATO, AÚN QUE SEA UN HUEVO ( OU) FRITO, SI SE PONE EN EL PLATO CON CARIÑO O SIN EL, SE NOTA..
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaEL TRIGO TIERNO ESTÁ MUY RICO Y TENEMOS QUE HACER "CAMPAÑA DE PROMOCIÓN " PARA QUE SE CONOZCA,....ES UNA PENA QUE SEA CASI UN DESCONOCIDO, PUES EN LA COCINA DA MUCHO DE SI, COMO EL ARRÓS Ó LA PASTA...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaES QUE AIXÒ DELS "MONTATGES" DE PLATS, ES LO MEU...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaDONCS, SI..A MI EM PASSA EL MATEIX, EL MEU FILL I EN TÉ 27 D´ANYS, VOL EL PEIX AIXÌ SENSE ESPINES, LES GAMBES PELADES, LES COSES VERDES PER LES TORTUGES,...SEMPRE TING QUE FER INVENTS..ES PASARIA LA VIDA QUE NOMÉS MENJARIA PATATES, BLAT, ARRÓS, PASTA....I A CASA AIXÒ NO, RES DE RES, I FEN INENTS DEL MEUS I "CAMUFLÀN VERDURES " MENJA DE TOT EL NEN
PETONETS SUSANNA