Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 15 de març de 2010

Rostit a l´ antiga



Ingredients

Cuixes de pollastre
Costelles de porc
3 cullerades soperes de llard de porc ( si es de botifarra millor )
2 cebes
2 caps d´alls sencers
1 branca de canyella
1 pessic de nou moscada
1 farcellet d´herbes aromàtiques (farigola, fonoll, romaní, orenga, llorer.....)
Un vas de vi blanc bo
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació

Necessitem una cassola amb tapa apta per anar al forn.

Posarem les carns a la cassola, condimentada amb sal i pebre al gust, afegirem el llard de porc, un raig d´oli d´oliva, el farcelelt d´herbes, les cebes pelades i partides a quarts, els alls una mica pelats i sencers, la branca de canyella, la nou moscada ratllada, tapar i coure al forn durant 3 a 4 hores a 75 graus ( el temps va en proporció a la quantitat de carn que i posem a la cassola )


Passat aquest temps destapar i regar amb vi blanc bo, remenar la carn amb una cullera de fusta, posarem el forn a 200 graus, i deixarem destapada uns 10 minuts perquè agafi colo, mentre controlar la cassola i girar els peces si es necessari.


Una cassolada divina, i si es deixa reposar encara més.


Bon profit.



Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi,petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...