INGREDIENTS
PATATES
1 POT DE CIGRONS CUITS DE 1/2 KG.
1 LLAUNA DE KG DE POP AMB OLI
1 POT TOMÀQUET FREGIT
1 CAP D´ALLS AMB LA PELL
1 VAS PETIT DE VERMUT BLANC SEC
OLI D´OLIVA
2 FULLES DE LLORER
1 CEBA
SAL
PEBRE
PELAR LES PATATES, ESPARRACAR , DAURAR UNA MICA I RESERVAR.
TALLAR LES POTES DE POP I RESERVAR.
A LA MATEIXA CASSOLA FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL TOMÀQUET, QUAN JA ESTIGUI A PUNT, AFEGIR- HI LES PATATES + CIGRONS + VERMUT + LLORER + POTES DE POP , REMENAR I DEIXAR COURE TOTS JUNT UNS 10 MINUTS, COBRIR JUST D´AIGUA, I DEIXAR BOLLI APROP 15 MINUTS ( DEPÈN DEL TIPUS DE PATATA)
( FREGIR-HO TOT A LA MATEIXA CASSOLA, DONCS AIXÍ ELS SABORS QUEDARAN CONCENTRATS , PERÒ PER SEPARAT, JA QUE CADA INGREDIENT NECESSITA UN TEMPS DE COCCIÓ DIFERENT )
BON PROFIT
Pues muy rico guisito y bien fácil y cómodo de preparar.
ResponEliminaFeliz día
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI NENA, TU NO DICES NADA DE NADA, Y NADIE SE ENTERA QUE SI PULPO ERA CRUDO O DE CONSERVA...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Susanna... cosa buena. Me encantan estos platos para el día a día. Yo hago este mismo plato pero algo distinto, pues le añado espinacas, acelgas... lo verde que pille... jejejeje
ResponEliminaUn besote
HOLA LAURA, GUAPA TU...
ResponEliminaCON COSAS VERDES TIENE QUE ESTAR DIVINO DE LA MUERTE....PERO YO TENGO EL PROBLEMA QUE MARC, MI HIJO, ODIA LAS COSAS VERDES, SABES ?, ME TIENE FRITA...POCO A POCO AHORA LE EMPIEZAN A GUSTAR LAS ALCACHOFAS DE LA MANERA QUE YO LAS HAGO, LOS ESPARRAGOS QUE YA ES MUCHO....Y SI PONGO COSAS VERDES TENGO QUE HACER DOS MENÚS,...Y NO
( PERO EL DIA QUE SE ME TUERZAN LOS CABLES LE PONDRÉ ...Y SI NO QUIERE COMER QUE NO COMA, A DIETA.....)
PETONETS SUSANNA
Hola guapa, aquestes quantitats son per un exercit complert, no? El meu fill gran també es diu Marc i les coses verdes per les vaques, jejeje. A vegades has de fer ho que t' agrada i si no volen menjar demà serà un altre dia.
ResponEliminaPetons.
Me encanta la pinta, se ve delicioso a la par de sencillo.
ResponEliminaMuak Muak Susana.
HOLA ME LLAMO NATI, VENGO A VISITAR TU BLOG Y ME HE QUEDADO ENCANTADA QUE BLOG MAS INTERESANTE,TIENE ALGO ESPECIAL,QUE SE LO PONES TU QUE ERES QUIEN LO HACEAS,TU BLOG TIENE MAGIA Y YO ME QUEDO AQUÍ ME GUSTA QUEDARME DONDE HABITA LA MAGIA.
ResponEliminaYO TE INVITO A QUE CONOZCAS MI BLOG SE LLAMA:"LOS CUENTOS DE NATI". SI TE GUSTA ESTAS INVITAD@ A QUEDARTE SERÁ UN HONOR PARA MÍ.
HASTA PRONTO BESOS NATI.
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaMUCHISIMAS GRACIAS POR TU COMENTARIO, ME HA LLENADO DE ALEGRIA , VERDAD QUE ME HA SIDO MUY BIEN....ENCANTADA QUE TE GUSTEN MIS RECETAS ESTAN HECHAS CON AMOR Y DEDICACIÓN A LA COCINA..UNA DE MIS PASIONES...
HE VISITADO TU RINCONCITO Y ME HA GUSTADO MUCHO, TANTO QUE ESTÁ EN MI BLOG DE FAVORITOS...
MIL PETONETS Y HASTA PRONTO
SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI YA VES, CON " NA"...Y SALE UN MUY BUEN Y RICO PLATO..
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaAIXÒ DE QUE NO ELS I AGRADI LO VERD,...SERÀ COSA DELS MARC ´S...JE,JE...AQUESTS "NENS"...EL TEU NO SE PERÒ EL MEU, LI EMPRENYA QUE LI DIGI, NEN...
A CASA NOMÉS SOMS TRES,..BE EN VAREN SOBRAR UN PARELL DE PLATS, QUE PER SOPAR VARES DESEPAREIXER .
PETONETS SUSANNA