Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 18 de març de 2010

POP AMB PATATES I CIGRONS




INGREDIENTS
PATATES
1 POT DE CIGRONS CUITS DE 1/2 KG.
1 LLAUNA DE KG DE POP AMB OLI
1 POT TOMÀQUET FREGIT
1 CAP D´ALLS AMB LA PELL
1 VAS PETIT DE VERMUT BLANC SEC
OLI D´OLIVA
2 FULLES DE LLORER
1 CEBA
SAL
PEBRE

PELAR LES PATATES, ESPARRACAR , DAURAR UNA MICA I RESERVAR.

TALLAR LES POTES DE POP I RESERVAR.

A LA MATEIXA CASSOLA FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL TOMÀQUET, QUAN JA ESTIGUI A PUNT, AFEGIR- HI LES PATATES + CIGRONS + VERMUT + LLORER + POTES DE POP , REMENAR I DEIXAR COURE TOTS JUNT UNS 10 MINUTS, COBRIR JUST D´AIGUA, I DEIXAR BOLLI APROP 15 MINUTS ( DEPÈN DEL TIPUS DE PATATA)

( FREGIR-HO TOT A LA MATEIXA CASSOLA, DONCS AIXÍ ELS SABORS QUEDARAN CONCENTRATS , PERÒ PER SEPARAT, JA QUE CADA INGREDIENT NECESSITA UN TEMPS DE COCCIÓ DIFERENT )

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...