Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.
Rentar les patates sense treure la pell
Escalfar el forn a 190 graus.
Rentar les patates sense treure la pell
Tallar totes les patates a rodanxes amb el mateix gruix, farem un enreixat amb un gavenit a la cara de sobre, posar en una placa de forn, regar amb un raig d´oli d´oliva i condimentar amb sal i pebre al gust.
Fornejar uns 30/40 minuts, depèn del forn, del tipus de patata, del gruix...
Bon profit
Aquets recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com.es/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aquets recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com.es/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ADORO BATATAS AO FORNO COM AZEITE DE OLIVA!!!
ResponEliminaHOLA ELIANA,
ResponEliminaBatata é uma soluções REFEIÇÃO frequentemente VERDADE?
FORMAS mil são saborosas, e este é um DELES
SUSANNA PETONETS
Hola guapa, no deixes de fer coses bones. No canviis mai.
ResponEliminaPetons
HOLA ANNA ,GUAPA TU
ResponEliminaLA CUINA ES UAN DE LES MEVES GRANS PASSIÓNS,..
LES RECEPTES QUE FAIG ACOSTUMEN A SER SENCILLES, ES LA CUINA QUE ELS I AGRADA A CASA..
PETONETS SUSANNA