Ingredients
Olives fresques collides de l´arbre
Aigua
Sal
Pebre negra en gra ( uns 12 grans, al gust )
4 fulles de llorer
2 llimones tallades a quarts
Una embosta de bitxos tipus Caiena ( al gust )
2 caps d´alls desfets, sense treure la pell
Pebre vermell dolç / o picant ( al gust )
Preparació
1.- En primer lloc rentarem molt be les olives amb aigua, varies vegades
2.- Fer un tall amb el ganivet a totes i cada una de les olives i les deixarem en un recipient amb aigua, important que no sigui de metall, canviar l´aigua de les olives cada dia durant uns 10 dies, les provarem i si encara son amargants les deixarem uns dies més.
3.- Quan ja estiguin dolçes les posarem en sec en un recipient que no sigui de metall.
4.- A part prepararem una barreja d´aigua amb sal, calcularem de 30 a 90 grams de sal per litre d´aigua ( al gust ) i aferigem all, llorer, bitxos, llimona, pebre vermell dolç o picant, grans de pebre negra i tot seguit o abocarem en el recipient que tenim les olives que tenen que quedar cobertes.
5.- Tapar el pot i deixar reposar mínim 2 mesos, en lloc fresc i si es fosc millor.
Només diré que queden Divines, hummm
Bon profit
5.- Tapar el pot i deixar reposar mínim 2 mesos, en lloc fresc i si es fosc millor.
Només diré que queden Divines, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna,
ResponEliminaAquesta me l'apunto per al proper hivern. He intentant fer-ho, tal com vaig veure per la tele que en parlaven...i ha estat un fracàs. Sort que en vaig fer poca quantitat.
Gràcies. Salut!.
Manel.
HOLA MANEL , GUAPO TU
ResponEliminaDONCS SI, LA VERITAT ES QUE AIXÍ A CASA ENS AGRADEN MOLT, D´UNS 5 KG, QUE EN VAIG PREPARAR, QUASI JA NO EN QUEDEN...
PETONETS SUSANNA