Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de març de 2010

Musclos revolucionaris


Ingredients
Musclos que ja tindrem cuits i sense una closca ( poden ser congelats )
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat petit

Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, el pebrot vermell tallat tot molt petit amb oli d´oliva,  quan ja estigui cuit afegir el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduir, al final afegir els alls i el julivert,  retirar del foc.

Preparar una planxa sobre el fogó encès, i tot seguit posarem els musclos només amb una closca, els cobrirem amb el sofregir que tenim reservar i els deixarem uns minuts perquè agafin calor, millor servir calents.

Bon profit.

Aquesta infoirmació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


10 comentaris:

  1. que buenos tienen que estar, me los llevo. besos

    ResponElimina
  2. HOLA INMA, GUAPA TU

    ESTÁN PARA CHUPARSE LOS DEDOS, ( YO LO HAGO, JE,JE,) Y RAPIDOS DE HACER...INMAGINA QUE VIENE VISITA , PUES UN APERITIVO RAPIDO Y HECHO EN CASA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Avui he comprat musclos congelats per fer tigres, però aquests teus tenen tambè molt bona pinta i ràpits.
    Petons

    ResponElimina
  4. HOLA ANNA, GUAPA TU
    OH...TIGRES QUE BONS QU´ESTÀN, SOBRE TOT SI TENEN UN PUNTET DE PICANT , JA POTS DIES VAREM TENIR UNS AMICS A SOPAR, I ELS NI VAIG FER..NO ELS CONEIXEN I ES VAREN XUPAR ELS DITS,...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. susanna, em apunto a éxa revoluçió...ché que bons que están....salutaçións paco

    ResponElimina
  6. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    JE, JE, ESTIC CONTENTA QUE LI AGRADI LA RECEPTA, SEGUR QUE SI LA PROVA QUEDARÀ ENCANTAT DE LO BONS QUE QUEDEN..
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. me encantan los mejillones, y tú los has preparado deliciosos :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  8. HOLA PAULA GUAPA TU

    ESTÁN MUY RICOS, EMPIEZAS A COMER Y NO PARAS...BUENO SI, CUANDO SE TERMINAN

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. Qué ricos, Susanna... Me encantan los mejillones y el toque que le has puesto deben hacerlos muy ricos... Un besoteeeee

    ResponElimina
  10. HOLA LAURA, GUAPA TU

    QUEDAN MUY RICOS ASÍ, TU PONES UNA BANDEJA EN LA MESA, Y EN 5 MINUTOS YA NO QUEDA NINGUNO,...SEÑAL QUE ESTÁN BUENOS,...ES LA MEJOR PRUEBA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...