Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de març de 2010

Musclos revolucionaris


Ingredients
Musclos que ja tindrem cuits i sense una closca ( poden ser congelats )
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat petit

Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, el pebrot vermell tallat tot molt petit amb oli d´oliva,  quan ja estigui cuit afegir el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduir, al final afegir els alls i el julivert,  retirar del foc.

Preparar una planxa sobre el fogó encès, i tot seguit posarem els musclos només amb una closca, els cobrirem amb el sofregir que tenim reservar i els deixarem uns minuts perquè agafin calor, millor servir calents.

Bon profit.

Aquesta infoirmació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...