Ingredients
Musclos que ja tindrem cuits i sense una closca ( poden ser congelats )
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Sal
Pebre
All i julivert picat petit
Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, el pebrot vermell tallat tot molt petit amb oli d´oliva, quan ja estigui cuit afegir el tomàquet fregit i un raig de vermut blanc sec, condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduir, al final afegir els alls i el julivert, retirar del foc.
Preparar una planxa sobre el fogó encès, i tot seguit posarem els musclos només amb una closca, els cobrirem amb el sofregir que tenim reservar i els deixarem uns minuts perquè agafin calor, millor servir calents.
Bon profit.
Aquesta infoirmació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
que buenos tienen que estar, me los llevo. besos
ResponEliminaHOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÁN PARA CHUPARSE LOS DEDOS, ( YO LO HAGO, JE,JE,) Y RAPIDOS DE HACER...INMAGINA QUE VIENE VISITA , PUES UN APERITIVO RAPIDO Y HECHO EN CASA
PETONETS SUSANNA
Avui he comprat musclos congelats per fer tigres, però aquests teus tenen tambè molt bona pinta i ràpits.
ResponEliminaPetons
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaOH...TIGRES QUE BONS QU´ESTÀN, SOBRE TOT SI TENEN UN PUNTET DE PICANT , JA POTS DIES VAREM TENIR UNS AMICS A SOPAR, I ELS NI VAIG FER..NO ELS CONEIXEN I ES VAREN XUPAR ELS DITS,...
PETONETS SUSANNA
susanna, em apunto a éxa revoluçió...ché que bons que están....salutaçións paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaJE, JE, ESTIC CONTENTA QUE LI AGRADI LA RECEPTA, SEGUR QUE SI LA PROVA QUEDARÀ ENCANTAT DE LO BONS QUE QUEDEN..
PETONETS SUSANNA
me encantan los mejillones, y tú los has preparado deliciosos :)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA GUAPA TU
ResponEliminaESTÁN MUY RICOS, EMPIEZAS A COMER Y NO PARAS...BUENO SI, CUANDO SE TERMINAN
PETONETS SUSANNA
Qué ricos, Susanna... Me encantan los mejillones y el toque que le has puesto deben hacerlos muy ricos... Un besoteeeee
ResponEliminaHOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN MUY RICOS ASÍ, TU PONES UNA BANDEJA EN LA MESA, Y EN 5 MINUTOS YA NO QUEDA NINGUNO,...SEÑAL QUE ESTÁN BUENOS,...ES LA MEJOR PRUEBA, JE,JE
PETONETS SUSANNA