Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

CANALONS DE PERNIL DOLÇ I ARRÒS

















Ingredients
Arròs bullit que sigui molt espès
Pernil dolç tallat a llesques
1 pot de nata liquida especial per cuinar
3 cullerades soperes de maizena "express"
Formatge ratllat
1 ou
Mantega

Preparació

Preescalfar al forn a 180/200  graus

En una llesca de pernill dolç i posarem un parell de cullerades d´arròs bullit, i cargolarem  fins formar un canaló, repetir l´operació fins fer tots els que necesitem , els emplatarem a la safata que ja tenim preparada per anar al forn , una mica engreixada amb mantega.

Ara farem una espècie de salsa amb la nata liquida, l´ou i la maizena, batre tot junt i abocar per sobre dels canalons, cubrir amb formatge ratllat al gust i gratinar fins que quedin daurats.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...