Ingredients
Arròs bullit que sigui molt espès
Pernil dolç tallat a llesques
1 pot de nata liquida especial per cuinar
3 cullerades soperes de maizena "express"
Formatge ratllat
1 ou
Mantega
Preparació
Preescalfar al forn a 180/200 graus
En una llesca de pernill dolç i posarem un parell de cullerades d´arròs bullit, i cargolarem fins formar un canaló, repetir l´operació fins fer tots els que necesitem , els emplatarem a la safata que ja tenim preparada per anar al forn , una mica engreixada amb mantega.
Ara farem una espècie de salsa amb la nata liquida, l´ou i la maizena, batre tot junt i abocar per sobre dels canalons, cubrir amb formatge ratllat al gust i gratinar fins que quedin daurats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, descansa una miqueta, que no pares, no ens done temps a paï tans bons apats. Han de estar boníssims aquest canelons fets amb pernil dolç i farcits d' arrós.
ResponEliminaUn super petó.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, JO SOC AIXÍ, EL MEU FIL, EM DIU,...MAMA NO PARES ETS HIPERACTIVA.....JO, ? JO EM VEIG NORMAL,..NO SÉ,..
ESTÀN MOLT BONS, I FAS UN APAT EN UN PLIS,PLAS
PETONETS SUSANNA
Anda, qué buenos estos canelones... Y con arroz!!. Me ha llamado la atención, Susanna. Tienen que tener un toque muy rico con el jamón y el arrocito... Me gusta!.
ResponEliminaUn besote (un super peton)
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaSOY LA REINA DE LOS INVENTOS YO, TU NO SABES LAS TRANSFORMACIONES QUE SE HACER CON UN MISMO PRODUCTO...JE,JE....ES UNA MANERA DE COMER ARROZ HERVIDO... DIFERENTE, SOLO TE DIRÉ QUE SABE RIQUISIMO
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, tiene todo una pinta tan buena que no sabía dónde dejar el comentario, además a esta hora tengo ya un hambre...
ResponEliminaGracias por tus consejos, tomo nota para la próxima vez. Ya pasaré por aquí de vez en cuando.
Saludos
HOLA JAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaESTOY CONTENTA DE SU VISITA, SEGURO QUE TE GUSTARÁ COMO QUEDAN,...UN DIA DE ESTOS LOS HAGO YO, ME HAS DESPERTADO EL GUSANITO,..Y NO LOS HE COCINADO DESDE FINALES DEL VERANO PASADO
MIS RECETAS TODAS SON FACILES Y SABROSAS , ES LA COCINA DE CASA
PARA LO QUE GUSTES AQUI ESTOY, PETONETS SUSANNA
uI, QUINA BONA PINTA, APUNTADES LES RECEPTES PER AQUESTA SETMANA
ResponEliminaPETONS
TERE
HOLA TERE, GUAPA TU
ResponEliminaPER FI, JA FA ESTONA QUE T´ESPERAVA JO, JA TING EL CAFÉ FRED,...JE,JE
PETONETS SUSANNA