Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 9 de març de 2010

PA PERLETA

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98



INGREDIENTS
100 GRAMS DE LLET
150 GRAMS D´AIGUA
80 GRAMS D´OLI D´OLIVA SUAU
65 GRAMS DE MASSA MARE
25 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
500 GRAMS FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + OLI 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN


AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

10 comentaris:

  1. Hola Susanna gràcies per la visita i el comentari, ten rao veig que tens la ma trencada amb aixo de la reposteria, pa, magdalenas, ....espero amb ganes que penjis la pizza, torna cuan vulguis, t'esperem, petons
    Joan

    ResponElimina
  2. Els teus pans fan venir gana, sucat amb tomaquet i oli, deliciós.
    Un petó

    ResponElimina
  3. Desde luego tiene una aspecto inmejorable!
    Un beso.

    ResponElimina
  4. Ha quedat espectacular. Sens dubte.

    Jo no tinc Txh, però bé, tampoc és que em dediqui a fer molts pans.

    ResponElimina
  5. HOLA JOAN I SARA, QUE TAL?

    DONS MIRAER-HO SI DÈU VOL, DISSABTE EN FARÉ UNA DE PIZZA EN EL VOSTRE HONOR, LA PENA ES QUE NO ENS LA POGEM MENJAR JUNTS,...O TINDREM QUE ORGANITZAR PERQUÈ EN DIA AIXÍ O POGEM FER,...QUEDA EN PEU, VAL ?

    I "PENJARÉ " LA RECEPTA I LA FOTO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. ¡Qué peazo de pan has hecho preciosa! Me lo anoto también jajaja. Un besazo.

    ResponElimina
  7. HOLA ANNA, GUAPA TU

    UNA TORRADA FETA A LA LLAR DE FOC, ROSETA,CRUIXENT, RASCADA AMB ALL I UN RAIG D´OLI D´OLIVA DEL BÓ....QUE NI HA DE MILLOR ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA EMPAR, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE SE ME DA BIEN ESTO DE LOS PANES, NO ES DIFICIL...ANIMATE..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA STARBASE, QUE TAL?

    ES POT FER TRANQUILAMENT SENSE LA TH, EL QUE PASA ES QU´ET TREU MOLTA FEINA, DONCS AMB 10 MINUTS O TENS FET , I A MÁ TARDES MÉS,....PERÒ VAL LA PENA DE FER EL PA A CASA...ES TOT UN GUST

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA NATI, GUAPA TU...

    TU ANOTA, ANOTA,...PERO YO ESTOY ESPERANDO QUE "CUELGES" UN PAN NATI, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...