INGREDIENTS
100 GRAMS DE LLET
1 CULLERADETA GLUTEN
150 GRAMS D´AIGUA
80 GRAMS D´OLI D´OLIVA SUAU
65 GRAMS DE MASSA MARE
25 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
500 GRAMS FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + OLI 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
Hola Susanna gràcies per la visita i el comentari, ten rao veig que tens la ma trencada amb aixo de la reposteria, pa, magdalenas, ....espero amb ganes que penjis la pizza, torna cuan vulguis, t'esperem, petons
ResponEliminaJoan
Els teus pans fan venir gana, sucat amb tomaquet i oli, deliciós.
ResponEliminaUn petó
Desde luego tiene una aspecto inmejorable!
ResponEliminaUn beso.
Ha quedat espectacular. Sens dubte.
ResponEliminaJo no tinc Txh, però bé, tampoc és que em dediqui a fer molts pans.
HOLA JOAN I SARA, QUE TAL?
ResponEliminaDONS MIRAER-HO SI DÈU VOL, DISSABTE EN FARÉ UNA DE PIZZA EN EL VOSTRE HONOR, LA PENA ES QUE NO ENS LA POGEM MENJAR JUNTS,...O TINDREM QUE ORGANITZAR PERQUÈ EN DIA AIXÍ O POGEM FER,...QUEDA EN PEU, VAL ?
I "PENJARÉ " LA RECEPTA I LA FOTO
PETONETS SUSANNA
¡Qué peazo de pan has hecho preciosa! Me lo anoto también jajaja. Un besazo.
ResponEliminaHOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaUNA TORRADA FETA A LA LLAR DE FOC, ROSETA,CRUIXENT, RASCADA AMB ALL I UN RAIG D´OLI D´OLIVA DEL BÓ....QUE NI HA DE MILLOR ?
PETONETS SUSANNA
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SE ME DA BIEN ESTO DE LOS PANES, NO ES DIFICIL...ANIMATE..
PETONETS SUSANNA
HOLA STARBASE, QUE TAL?
ResponEliminaES POT FER TRANQUILAMENT SENSE LA TH, EL QUE PASA ES QU´ET TREU MOLTA FEINA, DONCS AMB 10 MINUTS O TENS FET , I A MÁ TARDES MÉS,....PERÒ VAL LA PENA DE FER EL PA A CASA...ES TOT UN GUST
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU...
ResponEliminaTU ANOTA, ANOTA,...PERO YO ESTOY ESPERANDO QUE "CUELGES" UN PAN NATI, JE,JE
PETONETS SUSANNA