Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 3 de març de 2010

PA RUSTIC



INGREDIENTS
440 GRAMS D´AIGUA
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA SUCRE
600 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
50 GRAMS DE FARINA D´ESPELTA
50 GRAMS DE SEMOLA DE BLAT
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
1 CULLERADETA DE GLUTEN
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER


PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINES TAMISADES + GLUTEN + SÈMOLA + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , FER UN XURRO LLARG COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , FORMAR UNA ESPIRAL , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN



AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...