TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 15 de març del 2010

Pastissets mousse de xocolate
































Ingredients per 10 pastissets
1 Paquet de "obleas la Cocinera " de mida mitjana 
250 grams de nata de cuina espessa
2 cullerades soperes de "Maizena exprès "
2 -0- 3 cullerades soperes (al gust ) de cacau pur - marca Valor -
1 Ou
1 Pessic de canyella
1 Pessic de vainilla
1 Pessic de sal
Sucre 

Preparació 
Agafem flameres ondulades i posarem una "oblea" a cada una sense treure el paper vegetal que ja porten i reservar.
Ara posarem en un recipient la nata + maizena + ou + sa+ sucre al gust + canyella+ vainilla + cacau, batre tot i omplir cada flamera, fornejar a 180 graus uns 15 minuts, el temps es orientatiu, doncs dependrà   de la mida dels recipients i del nostre forn.
 
Retirar del forn, treure dels motlles i deixar refredar uns 15 minuts sense treure el paper vegetal , passat aquest temps el retirarem amb precaució de no trencar les peces i deixarem refredar del tot sobre una reixeta.

Ingredients per decorar els pastissets
Fideus de xocolate
Cireres vermelles confitades
Confitura d´albercoc

Preparació:
Posarem la confitura al foc amb dos cullerades soperes d´aigua fins que la confitura quedi desfeta, com que tindrà alguna impuresa la passarem per un colador, ens quedará com un vernís, deixar refredar una mica i amb un pinzell pintar els pastissets que ens quedarán brillants

Decorar amb uns fideus de xocolate i una cirera confitada.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

22 comentaris:

  1. Que dulcitos mas ricos te has preparado...ayyy...deliciosos.
    Besitos.

    ResponElimina
  2. HOLA AMANDA GUAPA TU
    DELICIOSOS , TIENEN SU RATITO CLARO ESTÁ , PERO ES UNA RECETA NADA COMPLICADA DE HACER,...Y EL RESULTADO YA LO VES...UN DIA DE FESTA ESPECIAL CON INVITADOS, PRUEBA DE HACER UNA BANDEJITA ASÍ, Y SERÁS LA REINA....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Joé, Susanna... qué rico!. Cómo me pones estas cosillas a la hora de la merienda?. Yo quiero!

    ResponElimina
  4. HOLA LAURA, GUAPA TU

    PUES MIRA YO HACE UN RATITO HE BAJADO A MERENDAR, Y COMO QUE AYER SOBRARON UNOS POQUITOS, ME HE ZAMPADO UNOS DE XOCOLATE ( HE PECADO YA LO SÉ ), Y UN BUEN VASO DE LECHE FRESQUITA DE LA NEVERA....ME SIENTO BIEN, JE, JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Deliciosos que deben estar!!! Sencilla explicación para una presentación que es un primor.
    Plas, plas y plas, Susanna.
    Biquiños y hasta la vuelta.

    ResponElimina
  6. Hola quin bé de déu més guapo de pastissets, són d'una suculència extrema! Molts petons.

    ResponElimina
  7. OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
    Noiaaaaaaaaaa!!!! Això està per llepar-se els dits!!!! Ostres, quina traça que tens!!!

    Molts petons!!!

    Ana

    ResponElimina
  8. Susanna, quina delicia de pastisets i molt temptadors guapa.
    Petons.

    ResponElimina
  9. HOLA MARISA, GUAPA TU

    MUCHISIMAS GRACÍAS POR TU COMENTARIO,JE, JE
    SIEMPRE ME GUSTA PONER LAS RECETAS LO MÁS CORTAS Y CLARAS POSIBLES,...PUES A MI PARTICULARMENTE CUANDO VEO UNA RECETA DEMASIADO LARGA EN EXPLICACIONES YA PASO DE LARGO
    PERTONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA ANA, GUAPA TU
    DONCS SEMBLA QUI SAP QUE, I NO COSTA RES DE FER, I FAN MOLT D´EFECTE, VERITAT ?

    MIL MIL.LONS DE PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA M.JOSÉ, GUAPA TU
    DONCS LA VERITAT ES QUE SÍ, ES QUE ES PODEN FER TANTES RECEPTES DIFERENTS AMB LES "OBLEAS DE LA COCINERA",...JA VEUS, NOMÈS TENS QUE POSAR-HI INMAGINACIÓ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA SION, GUAPA TU
    VERDADERAMENT QUEDA DE "10" QUAN EL FAIG PENSA QU´ES PASSA APROP DE 4 HORES AL FORN, AIXÒ SI, AL MINIM, PERÒ JA VEUS QUIN RESULTAT, MENTRE NO TENS NI QUE PENSAR AMB EL ROSTIT...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA CUINA VERMELLA,

    GRÀCIES PER LA VISITA, I EL TEU COMENTARI...ES UN PLAER PER MI EL PODER COMPARTIR AQUESTES RECEPTES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS SI LA VERITAT ES QUE TE FAN PECAR. ET DIUS A TU MATEIXA, VA! UN MES I PROU, I NYAM, N´AGRAFES UN ALTRE I ET DIUS A TU MATEIXA, VA! AQUEST ES EL DARRER....
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA Eliana, guapa
    Realmente delicioso e muito fácil de fazer, AN
    SPECTACULAR resultado, eu estou contente que você LIKE

    petonets SUSANNA

    ResponElimina
  16. Susanna, me parece un postre delicioso, me tomo nota. Oye, que me voy a volver loca con tu páginas web, tan pronto me sale el traductor como que no :P

    Besos wapa, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  17. HOLA PAULA, GUAPA TU
    CONTENTA QUE TE GUSTE LA RECETA,..LA VERDAD ESTÁ DIVINA DE LA MUERTE

    SI EN ALGUN MOMENTO FALLA EL TRADUCTOR QUE
    ESTÁ INCORPARADO A LA PAGINA, ABRE UN NUEVO TRADUCCTOR SIGUIENDO MIS FANTASTICAS...EJEM, EJEM...EXPLICACIONES QUE HE PUESTO EN PRIMER LUGAR DE LA LISTA DE RECETAS, Y PODRAS TRADUCIR TODAS LAS LENGUAS DEL MUNDO, UNIVERSO Y GALAXIA INCLUIDA...
    INCLUSO PUEDES ESCRIBIR UN TEXTO Y EL ENANO QUE ESTÁ DENTRO DEL PC, TE LO TRADUCE A LA LENGUA QUE LE PIDAS


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Gracias por visitar y seguir mi blog. El tuyo me ha encantado aunque voy a volver loco a mi marido para que me traduzca lo que no entiendo en catalán,jajaaja...
    Me encanta esta receta y pienso copiarte mucho.
    Besotes.

    ResponElimina
  19. HOLA TRUSKY, GUAPA TU
    GRACIAS A TI POR VISITAR MI COCINA, ARRIBA A LA IZQUIERDA DEBAJO DE LA "SENYERA" LA BANDERA DE CATALUNYA, TIENES UN TRADUCTOR...HAY TANTAS COSAS QUE IGUAL NO TE HAS FIJADO

    HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. Susana, gracias por visitarme, esto no es pecado es una delicia y me la apunto, pues se ven deliciosas. Bsos guapa y me quedo de seguidora

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...