TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 8 de març del 2010

2010 - 8 de Març Dia de Mundial de la dona



8 DE MARÇ  2010, DIA MUNDIAL INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA



Seguirem lluitant per una igualtat en tots els àmbits..
   



Avui, ara ...esta nevant i molt, aquí en el Maresme no es normal, ni tampoc n ´estem preparats per la neu, el cel es de un color blanc brillant, el vent rebel bufa fort, forma remolins amb la neu que remota amb força en els vidres de la finestra de la meva cuina,....no m´agrada pas el que veig, doncs de ben segur que ni hauran molts problemes, gent que no podrà tornar a casa, accidents, carreteres tallades, fins i tot alguna teulada vella que caurà pel pes de la neu, recordo la ultima vegada que va nevar així tant fort, fa anys... un desastre, només desitjo que no torni a passar el mateix aquest cop.

Segueixo a la cuina amb la meva tassa de llet i cafè calenta en mig de les mans, com s´agraeix aquesta escalfor amb el fred que fa fora,....i si per celebrar aquest dia ( El de la dona treballada, que de fet cada dia n´ es dia dia de la dona treballada, encara que ni han dies que no s´entenen masses ganes de fet res....) faig unes magdalenes....?



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...