Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de març de 2010

PATATES LLEUGERES AMB CANSALADA IBÈRICA
















INGREDIENTS

PATATES DE BULLIR
OLI D´OLIVA
CANSALADA IBÈRICA
SAL
PEBRE
ALL I JULIVERT PICATS


BULLIR LES PATATES AMB LA PELL, QUAN ESTIGUIN CUITES TALLAR A RODANXES I POSAR SOBRE UNA PLACA DE FORN LLEUGER AMENT UNTADA AMB UNA MICA D´OLI , CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, PER SOBRE I POSAREM CANSALADA IBÈRICA TALLADA A TIRES PETITES, FORNEJAR UNS 10 A 15 MINUTS FINS QUE LA CANSALADA TINGUI EL PUNT QUE ENS AGRADI, TREURE DEL FORN I REGAR AMB UN FIL D´OLI D´OLIVA AMB ALL I JULIVERT

BON PROFIT.

( SEGONS ESTUDIS REALITZATS EL PORC IBÈRIC ES UN PRODUCTE MOLT SA ...MENJAT AMB CURA ES CLAR..)

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...