INGREDIENTS
PATATES DE BULLIR
OLI D´OLIVA
CANSALADA IBÈRICA
SAL
PEBRE
ALL I JULIVERT PICATS
BULLIR LES PATATES AMB LA PELL, QUAN ESTIGUIN CUITES TALLAR A RODANXES I POSAR SOBRE UNA PLACA DE FORN LLEUGER AMENT UNTADA AMB UNA MICA D´OLI , CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, PER SOBRE I POSAREM CANSALADA IBÈRICA TALLADA A TIRES PETITES, FORNEJAR UNS 10 A 15 MINUTS FINS QUE LA CANSALADA TINGUI EL PUNT QUE ENS AGRADI, TREURE DEL FORN I REGAR AMB UN FIL D´OLI D´OLIVA AMB ALL I JULIVERT
BON PROFIT.
( SEGONS ESTUDIS REALITZATS EL PORC IBÈRIC ES UN PRODUCTE MOLT SA ...MENJAT AMB CURA ES CLAR..)
susanna, aquestes papates amb cansalada ibérica es una auténtica tentas-sió maravellosa per a mi....salutaçiós paco
ResponEliminaUn primer plat molt bo i ràpid de fer.
ResponEliminaPetons
Estas patatas se ven deliciosas... se me hizo la boca agua.
ResponEliminaUn abrazo
Hola, perdona por no venir antes, te acabo de ver en mi blog, me encanta el tuyo.
ResponEliminaLas patatas tienen una pinta muy rica.
Un beso.
HOLA CARMEN, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA Y CELEBRO QUE TE GUSTE MI COCINA
HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA
HOLA PEROL Y MORTERO, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR ESTAR AQUI EN MI COCINA Y POR TU COMENTARIO
PETONETS SUSANNA
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE ES UN PLAT BO, BARAT I RAPID..A
CASA ELS I AGRADA MOLT
PETONETS SUSANNA
HOLA SR.PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS SI ESTÁN MOLT BONES I LA SEVA ELABORACIÓ JA VEU QUE MÉS FACÍL IMPOSIBLE
`PETONETS SUSANNA
Sense dubte han de estar molt bones, son fàcils i ràpides.
ResponEliminaPetons
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE SI, I COMO QUE A CASA SON LOS "PATATEROS"...TING MIL RECEPTES..JE,JE
PETONETS I CUIDAT SUSANNA