Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

OUS FERRATS AMB VERDURETES I ARRÓS


INGREDIENTS

OUS FRESCOS
CEBA
PEBROT VERMELL
1 RAIG DE VI BLANC DE CUINA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
ARRÒS BULLIT

TALLAR LA CEBA A JULIANA I EL PEBROT A QUADRES PETITS, POSAREM EN UNA PAELLA 1 PART D´OLI X 2 PARTS D´AIGUA + VI , CONDIMENTAR DE SAL I PEBRE LES VERDURES I DEIXAR COURE FINS QUE ESTIGUIN DAURADES I SE HAGIN BEGUT TOT EL LIQUID DE LA COCCIÓ.

FREGIR ELS OU AMB OLI D´OLIVA ABUNDANT.

MUNTAR EL PLAT AMB L´ARRÒS, LES VERDURES I ELS OUS.

AVÍS : LA CASA NOMEN A TRET UN ARRÒS QUE VA AMB UNES BOSSES INDIVIDUALS QUE VAN MOLT BE, SOBRE TOT QUAN TENS EL TEMPS JUST I VOLS FER UN BON ÀPAT, DONCS BE, INDÈPENDENMENT DEL QUE POSA LA CAPSA, JO EL FAIG AIXÍ, AGAFAR UN RECIPIENT QUE PODI ANAR AL MICROONES, OMPLIR D´ AIGUA QUE JA ESTIGUI CALENTA, POSAR-HI UN RAIG D´OLI I UNA MICA DE SAL, POSAREM LES BOSSES DINS I COURE 10 MINUTS A TEMPERATURA MÀXIMA, ( EL MEU ARRIBA A 900 W.) ESCORRE I JA TENIM UN ARRÓS BULLIT RÀPID I DELICIÓS, FEU LA PROVA I JA VEURE-HO

BON PROFIT

6 comentaris:

  1. ESSE ARROZ DEVE ESTAR MARAVILHOSO!!
    ADORO ARROZ!
    BEIJO

    ResponElimina
  2. Apa Susanna, si es con un arrós a la cubana tunejat, però m' està dient que m' el mengi.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  3. HOLA ANNA, GUAPA TU

    SOC LA REINA DELS INVENTS JO,...JE,JE-..AIXÍ ESTÀ MOLT BO, A CASA ENS ENCATA CONVINAR SABORS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. Aquestes verduretes tenen molt bona pinta... i l'arrós en bossetes, no l'he provat mai de fer, però ha de ser molt pràctic, en te tota la pinta!!! Muaks muaks

    ResponElimina
  5. HOLA MARIA, GUAPA TU

    DONCS AQUEST ARRÒS VA MOLT BE, MENTRE PREPARES ALGUNA COSETA PER ACOMPANYAR-LO ELL TOT SOL ES CUINA EN EL MICROONES, 10 MINUTS TENEN LA CULPA ( EL PAQUET NO O DIU PAS AIXÍ), PERÒ SI O FAS A LA MEVA MANERA QUEDA UN 10, I EN UN PLIS PLAS TENS UN APAT MOLT BO I MOLT FI...MES QUAN EL TEMPS T´APRETA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. OLA, ELIANA
    O arroz é sempre rico, como cozinhá-lo cozinhar, certo?

    PETONETS ,BEIJOS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...