Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

OUS FERRATS AMB VERDURETES I ARRÓS


INGREDIENTS

OUS FRESCOS
CEBA
PEBROT VERMELL
1 RAIG DE VI BLANC DE CUINA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
ARRÒS BULLIT

TALLAR LA CEBA A JULIANA I EL PEBROT A QUADRES PETITS, POSAREM EN UNA PAELLA 1 PART D´OLI X 2 PARTS D´AIGUA + VI , CONDIMENTAR DE SAL I PEBRE LES VERDURES I DEIXAR COURE FINS QUE ESTIGUIN DAURADES I SE HAGIN BEGUT TOT EL LIQUID DE LA COCCIÓ.

FREGIR ELS OU AMB OLI D´OLIVA ABUNDANT.

MUNTAR EL PLAT AMB L´ARRÒS, LES VERDURES I ELS OUS.

AVÍS : LA CASA NOMEN A TRET UN ARRÒS QUE VA AMB UNES BOSSES INDIVIDUALS QUE VAN MOLT BE, SOBRE TOT QUAN TENS EL TEMPS JUST I VOLS FER UN BON ÀPAT, DONCS BE, INDÈPENDENMENT DEL QUE POSA LA CAPSA, JO EL FAIG AIXÍ, AGAFAR UN RECIPIENT QUE PODI ANAR AL MICROONES, OMPLIR D´ AIGUA QUE JA ESTIGUI CALENTA, POSAR-HI UN RAIG D´OLI I UNA MICA DE SAL, POSAREM LES BOSSES DINS I COURE 10 MINUTS A TEMPERATURA MÀXIMA, ( EL MEU ARRIBA A 900 W.) ESCORRE I JA TENIM UN ARRÓS BULLIT RÀPID I DELICIÓS, FEU LA PROVA I JA VEURE-HO

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...