INGREDIENTS
OUS FRESCOS
CEBA
PEBROT VERMELL
1 RAIG DE VI BLANC DE CUINA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
ARRÒS BULLIT
TALLAR LA CEBA A JULIANA I EL PEBROT A QUADRES PETITS, POSAREM EN UNA PAELLA 1 PART D´OLI X 2 PARTS D´AIGUA + VI , CONDIMENTAR DE SAL I PEBRE LES VERDURES I DEIXAR COURE FINS QUE ESTIGUIN DAURADES I SE HAGIN BEGUT TOT EL LIQUID DE LA COCCIÓ.
FREGIR ELS OU AMB OLI D´OLIVA ABUNDANT.
MUNTAR EL PLAT AMB L´ARRÒS, LES VERDURES I ELS OUS.
AVÍS : LA CASA NOMEN A TRET UN ARRÒS QUE VA AMB UNES BOSSES INDIVIDUALS QUE VAN MOLT BE, SOBRE TOT QUAN TENS EL TEMPS JUST I VOLS FER UN BON ÀPAT, DONCS BE, INDÈPENDENMENT DEL QUE POSA LA CAPSA, JO EL FAIG AIXÍ, AGAFAR UN RECIPIENT QUE PODI ANAR AL MICROONES, OMPLIR D´ AIGUA QUE JA ESTIGUI CALENTA, POSAR-HI UN RAIG D´OLI I UNA MICA DE SAL, POSAREM LES BOSSES DINS I COURE 10 MINUTS A TEMPERATURA MÀXIMA, ( EL MEU ARRIBA A 900 W.) ESCORRE I JA TENIM UN ARRÓS BULLIT RÀPID I DELICIÓS, FEU LA PROVA I JA VEURE-HO
BON PROFIT
ESSE ARROZ DEVE ESTAR MARAVILHOSO!!
ResponEliminaADORO ARROZ!
BEIJO
Apa Susanna, si es con un arrós a la cubana tunejat, però m' està dient que m' el mengi.
ResponEliminaPetons guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaSOC LA REINA DELS INVENTS JO,...JE,JE-..AIXÍ ESTÀ MOLT BO, A CASA ENS ENCATA CONVINAR SABORS
PETONETS SUSANNA
Aquestes verduretes tenen molt bona pinta... i l'arrós en bossetes, no l'he provat mai de fer, però ha de ser molt pràctic, en te tota la pinta!!! Muaks muaks
ResponEliminaHOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS AQUEST ARRÒS VA MOLT BE, MENTRE PREPARES ALGUNA COSETA PER ACOMPANYAR-LO ELL TOT SOL ES CUINA EN EL MICROONES, 10 MINUTS TENEN LA CULPA ( EL PAQUET NO O DIU PAS AIXÍ), PERÒ SI O FAS A LA MEVA MANERA QUEDA UN 10, I EN UN PLIS PLAS TENS UN APAT MOLT BO I MOLT FI...MES QUAN EL TEMPS T´APRETA
PETONETS SUSANNA
OLA, ELIANA
ResponEliminaO arroz é sempre rico, como cozinhá-lo cozinhar, certo?
PETONETS ,BEIJOS SUSANNA