Ingredients
Navalles
Alls
Julivert
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
En primer lloc posarem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, un mínim de 1/2 hora perquè treguin tota la sorra que puguin portar.
Picarem ben petit els alls i el julivert, reservar.
Esbandir sota el raig d´aigua les navalles i les bullirem uns 5 minuts, treure una de les closques i reservar.
Picarem ben petit els alls i el julivert, reservar.
Esbandir sota el raig d´aigua les navalles i les bullirem uns 5 minuts, treure una de les closques i reservar.
Posar una planxa al foc i esperar que estigui molt calenta, tot seguit posarem les navalles condimentades amb sal i pebre al gust i un raig d´oli d´ oliva, al darrer moment afegirem els alls i el julivert picants.
Servir calentes, Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
te puedes creer que nunca me han salido bien??? por mucho que las lavo siempre salen con tierra y las tengo que tirar, así que yo también he tirado la toalla :(
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaTIRAR LAS NAVALLES, CON LO RICAS QUE ESTÁN,
SI LAS DEJAS COMO 1/2 HORA EN AGUA BASTANTE SALADA, ESCUPEN TODA LA ARENA,DESPUES SOLO TIENES QUE ENJUADARLAS BAJO DEL GRIFO,...Y YA ESTÁ, PRUEBA ASÍ,...Y RECOGE LA TOALLA..JE,JE
PETONETS SUSANNA
Me les menjaria sense parar, que bones son les navalles d' aquesta manera.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU,
ResponEliminaRAPIDES DE FER, I DELICIOSES DE MENJAR, ES UN SOPAR GUSTÒS, I LLEUGER
PETONETS SUSANNA