Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 15 de març de 2010

Navalles a la planxa



Ingredients
Navalles
Alls
Julivert
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
En primer lloc posarem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, un mínim de 1/2 hora perquè treguin tota la sorra que puguin portar.

Picarem ben petit els alls i el julivert, reservar.

Esbandir sota el raig d´aigua les navalles i les bullirem uns 5 minuts, treure una de les closques i reservar.

Posar una planxa al foc i esperar que estigui molt calenta, tot seguit posarem les navalles condimentades amb sal i pebre al gust i un raig d´oli d´ oliva, al darrer moment afegirem els alls i el julivert picants.

Servir calentes, Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...