Orades netes i obertes per l ´espatlla
Patates
Ceba
Un cap d´alls sencer
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Vermut blanc sec
All i julivert picat petit
Porros tallats a juliana
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus
Posarem en una safata grossa que pugi anar al forn, les patates tallades a rodanxes, la ceba a trossos, el cap d´alls, condimentar amb sal, pebre al gust, i regar amb un raig d´oli d´oliva, i fornejar fins que les patates estiguin cuites, ara i posarem les orades obertes per sobre les patates ( amb la pell cap a sota) salar i regar amb un raig de vermut blanc sec, temps aproximat d´uns 10 minuts - dependrà de lo groses que siguin i el gust del comensal-
Quan ja estiguin quasi en el punt que ens agradin, en una paella i posarem una mica d´oli d´oliva, quan estigui calent afegirem els alls i julivert picats, retirar del foc i regarem les orades, coure uns 5 minuts més de forn.
Fregir els porros tallats a juliana ( a tires ) amb una mica d´oli d´oliva uns instants ( fer atenció que es fan molt ràpid)...i acompanyar a la resta d´ingredients al presentar a taula
Bon profit!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
hola susaneta, he menjat blat peró cuant era petit, aquest téu té una pinta bonissíma.....salutaçiós paco
ResponEliminaQue bona queda l' orada feta al forn amb les patatetes,la ceba i els alls.
ResponEliminaUn petó.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QU´ EL PEIX FET AL FORN, QUEDA MOLT BO, I ES FA EN UN PLIS,PLAS
PETONETS SUSANNA
me encanta este plato, yo lo hago muy a menudo, y a ti te ha quedado de lujo ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Em sumo a l'homenatge al peix al forn. La orada és un dels meus favorits.
ResponEliminaHOLA STARBASE, QUE TAL ?
ResponEliminaVAIG ANAR A LA PEIXETERIA I LES ACAVAVEN DE PORTAR, EREN TANT MAQUES, TANT BRILLANTS ...LA TENTACIÓ VÁ SER TAN GROSSA, QUE LES VAIG TENIR QUE COMPRAR....QUE BO
PETONETS SUSANNA
HOLA PILAR GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LA DORADA ESTA DELICIOSA, EN CASA MIS HOMBRES , LOS CUALES LOS TENGO DEMASIADO MIMADOS A LOS DOS,...SON DEL MORRO FINO ELLOS,...SOLO LES GUSTA SEGÚN QUE PESCADO...
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?, I LA SEVA SALUT, ESTÀ MILLOR ? ESPERO I DESITJO QUE SIGUI AIXÍ
ResponEliminaDONS SI EL BLAT AQUEST ES MOLT BO, I ES POT FER DE MOLTES MANERES COM L ´ARRÒS O LA PASTA
MIL PETONETS SUSANNA