Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de març de 2010

Pebrots vermells a la paella Lola



Ingredients
Pebrots vermells
Pebre negre
Sal
Oli d´oliva
Aigua
Uns grans d´all


Preparació

Tallar els pebrots vermells a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.

Posarem a la paella amb una part d´oli d´oliva per dues parts d´aigua ( tapar i deixar a foc mig/baix , controlar i remenar de tant en tant fins que quedin tous ( es beuran tot el liquid) uns minuts abans de treure del foc, i posarem uns alls picats que deixarem daurar.

El resultat son uns pebrots, tous, sense oli,....divins...a gaudir

Bon profit

* També es pot fer amb  espàrrecs  carxofes

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
  

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...