Ingredients
Pebrots vermells
Pebre negre
Sal
Oli d´oliva
Aigua
Uns grans d´all
Preparació
Tallar els pebrots vermells a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.
Posarem a la paella amb una part d´oli d´oliva per dues parts d´aigua ( tapar i deixar a foc mig/baix , controlar i remenar de tant en tant fins que quedin tous ( es beuran tot el liquid) uns minuts abans de treure del foc, i posarem uns alls picats que deixarem daurar.
El resultat son uns pebrots, tous, sense oli,....divins...a gaudir
* També es pot fer amb espàrrecs carxofes
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Sussana,
ResponEliminaVist l'èxit de les carxofes tinc ganes de provar-ho tal com dius. La fotografia que presentes ja fa venir salivera. Salut.
Manel.
HOLA MANEL , GUAPO TU
ResponEliminaDONCS SI NOI, LA MEVA MARE DES DE SEMPRE ELS FA AIXÍ, I QUEDEN DE BONS, NO ES TROVA NI LA PEL, ( PER AIXÓ SEMPRE M´AGRADA POSAR-HI UNA FOTO A LA RECEPTA,...COM DIU AQUELL, VAL MÉS UNA IMATGE, QUE 100 PARAULES...ENCARE QUE SIGUIN D´AMOR, SENCILLES I TENDRES...
PETONETS SUSANNA