Ingredients
390 grams d´aigua
100 grams de massa mare
25 grams d´oli d´oliva
40 grams de llevat fresc de flequer ( o un sobre de sec )
2 culleradetes de llet en pols
700 grams de farina de força
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Preparació amb thermomix
Posar en el vas aigua + li + llevat fresc + m.mare + llet en pols 5 minuts- 37.- V.2.
Afegir la farina tamisada + gluten + sal + sucre 10 segons – V.6
Desprès amassar 5 minuts – V. espiga - Sense temperatura
Treure i deixar reposar la massa tapada en lloc càlid per espai de 60 minuts, ara amassar uns 5 minuts més. i estendre sobre una safata de forn, que tindrem coberta amb un paper vegetal untat d´oli, donar forma, pintar amb una mica d´aigua, fer uns talls per damunt amb un ganivet, tapar i deixar reposar altre cop per espai aprox. d´uns 60 minuts, en lloc càlid.
Mentre escalfar el forn a 200 graus.
Fornejar per espai d´uns 45/50 minuts, dependrà del forn i la mida de la peça.
Si posem dins el forn un recipient amb aigua per donar humitat ens quedarà una crosta cruixent
* Si no es disposa de cap aparell es pot fer igualment a ma -o- en panificadora
Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
bellissimo questo pane!
ResponEliminaComplimenti proverò subito la ricetta con la mia pasta madre.
Ciao e buona domenica,
Annalisa
Deu n'hi do Susanna, quants pans diferents que fas. La coca de forner es molt bona.
ResponEliminaPetons.
ANNALISA CIAO, BELLA
ResponEliminaGrazie per la visita mia cucina,
contenta che ti piaccia il
ricette quando la prova e scrivere di dirmi se
Ti piace
BESOS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaSI NENA, SOC UNA MAQUINA "PANADERA JO", JE,JE, FA FORÇA TEMPS QUE FAIG PA, I EN TING MOLTS DE CONTROLATS, ESPERA, ESPERA, UN DIA AQUETS EN FARÉ UN DE XOCOLATE QUE NOMÈS DE PENSAR-HI JA TING GANA....
PETONETS SUSANNA