Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 6 de març de 2010

Coca de forner th



Ingredients
390 grams d´aigua
100 grams de massa mare
25 grams d´oli d´oliva
40 grams de llevat fresc de flequer ( o un sobre de sec )
2 culleradetes de llet en polç
700 grams de farina de força
1 culleradeta de glúten ( opcional )
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal

Preparació amb thermomix
Posar en el vas aigua + li + llevat fresc + m.mare + llet en pols 5 MINUTS- 37.- V.2.

Afegir la farina tamisada + gluten + sal + sucre 10 SEGONS – V.6 
Desprès amassar  5 MINUTS – V. ESPIGA -  SENSE TEMPERATURA

Treure i deixar reposar la massa tapada en lloc càlid per espai de 60 minuts, ara amassar uns 5 minuts més. i estendre sobre una safata de forn,  que tindrem coberta amb un paper vegetal untat d´oli, donar forma, pintar amb una mica d´aigua, fer uns talls per damunt amb un ganivet, tapar i deixar reposar altre cop per espai aprox. de 60 minuts, en lloc càlid.

Mentre escalfar el forn a 200 graus.

Fornejar per espai d´uns 50 minuts, dependrà del forn.

Si posem dins el forn un recipient amb aigua per donar humitat ens quedarà una crosta cruixent


 Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...