Ingredients
Peus de porc cuits
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Julivert
Alls
Sal
Pebre
Preparació
Tallarem petit la ceba i el pebrot , sofregir amb oli d´oliva, quan agafi color i afegirem el tomàquet, el raig de vermut blanc sec, sal, pebre i els peus de porc, remenar i deixar coure fins que la salsa ens quedi una mica reduida, abans de treure del foc i afegirem una picada d´all i julivert.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Amb les tres receptes es podria fer una sentada a taula fenomenal, una tapa de musclos revolucionaris, un primer de patates lleugeres i de segon peus, tot molt bo.
ResponEliminaPetonets
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaNO SAPS LO BONS QUE ESTAVEN ELS PEUS...HUMMMM
TOT MOLT BO , FET A CASA, I EL MILLOR GENS COMPLICAT..
MIL PETONETS SUSANNA
Hola!!! jo no som mlt de peus de porc, pero els musclos m'encantan.....
ResponEliminaBssss
HOLA CELES, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JA SAPS, JE,JE, ES FÁN EN UN PLIS, PLAS,...POTS TENIR EL SOFREGIT FET AMB ANTELACIÓ I ELS MUSCLOS BULLITS, AL MOMENT.. MÁ DE PLANXA AL FOC ELS OMPLES 10 MINUTS...I A MANDUCAR...
( I SON DE DIETA.....)
PETONETS SUSANNA
Ens agraden molt els peus de porc, però jo sempre li afegeixo caiena, ens agrada el picant.
ResponEliminaT' han quedat amb molt bon aspecte.
Petons.
Me encantan... me encantan!
ResponEliminaYa me los puedes dar cocinados como sean. fijate que se los pongo hasta en el cocido.
Un beso.
Uix, jo tampoc sóc de peus de porc. Només els faig servir per a l'escudella...:-P
ResponEliminaHola Susanna, de pica pica uns musclus fantastics, de primer unes patatonas de allo mes bones, uhm... i per arudunir el peus, buffff, aixo ja es el sumun dinar perfeta i despres una caminadeta per baixar la pancheta, je, je
ResponEliminaPetons,
Joan
Que rico y fáciles, ya vino otras recetas tuyas me gustaron mucho todas las de patatas.
ResponEliminaestaré haciendo alguna.
saludos bss.
HOLA JOAN I SARA, QUE TAL ?
ResponEliminaSI, SI TOT MOLT BO, I COM DIU UN AMIC MEU,...I MOLT FI, JE,JE...QUASI QUASI, UNA SIESTA...SOBRE TOT SI ES A L´ESTIU,...SOTA D´UNA BONA OMBRA , AMB EL OCELLETS CANTÀN...
PETONETS SUSANNA
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTAN RIQUISIMOS, YO TAMBIEN LE PONGO UNO EN EL COCIDO ( ESCUDELLA),..ADEMÁS NO TIENEN NADA DE GRASA TODO ES GELATINA,...Y LA GELATINA ES IGUAL A....VITAMINAS PARA LOS HUESOS
PETONETS SUSANNA
HOLA STARBASE, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS A CASA NOMÉS M´AGRADEN A MI,..PERÒ SON TANT BONS....
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS, SI NENA ESTAVEN DE MORT,...NO SAPS PAS COM VAIG DISFRUTAR...
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTEN...EN CASA LES GUSTAN MUCHAS LAS PATATAS,...POR LO QUE PREPARATE, PUES TENGO UN BUEN MONTÓN DE RECETAS, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Susana me encanta este tipo de guisos. Me lo anoto. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaY A MI ME ENCANTA QUE TE ENCANTE,...JE,JE
PETONETS SUSANNA