Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de març de 2010

PECATS DE PASTA DE FULL I NATA


INGREDIENTS

PASTA DE FULL
AMETLLES CRUES TROSSEJADES
1 OU BATUT
NATA MONTADA
SUCRE FI

ESCALFAR FORN 190 .

TALLAR LA PASTA DE FULL EN PETITS QUADRATS, ( SENSE PUNXAR) POSAR EN UNA PLACA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL, PINTAR AMB L ´OU , TIRAR-HI PER SOBRE LES AMETLLES I FORNEJAR UNS 20 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN)

TREURE I DEIXAR REFREDAR EN UNA REIXETA, UN COP ESTIGUIN FREDES LES PECES , FARCIREM AMB LA NATA, I POSAREM SUCRE PER SOBRE.

I QUE BONES SON...
A MES SON UNS POSTRES MOLT RÀPIDS DE FER I SEMPRE QUEDES BÉ
BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...