INGREDIENTS
410 GRAMS D´AIGUA
140 GRAMS MASSA MARE ( M.M.)
2 CULLERADES SOPERES D´OLI D´OLIVA SUAU
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
40 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER
700 GRAMS FARINA DE FORÇA
1 CULLERADETA GLUTEN
1 CULLERADETA DE SUCRE
2 CULLERADETES DE SAL
PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + LLEVAT FRESC + OLI + M.M- 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + GLUTEN + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN
AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.
¡Pero que pinta más maravillosa tiene ese pan!, con tomate y jamón ya puede ser una locura. Yo de momento solo puedo tomar cosas liquidas pero ya se andara. Muchas gracias por tu comentario de ánimo en mi blog.
ResponEliminaUn beso enorme
HOLA MARI, GUAPA TU
ResponEliminaHE PENSADO EN TI,...Y QUE SORPRESA, YA ESTÁS EN CASA ???
ESPERO QUE TE ENCUENTRES BIEN, VERÁS COMO EN UN PLIS PLAS, ESTARÁS ESTUPENDA, ANIMOS, GUAPA
FINS AVIAT, ESTO CONTENTA DE TU MENSAJE,
MIL PETONETS SUSANNA
Cada dia un pa nou i la bona pinta que tenen tots. Irene????
ResponEliminaPetons
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaA MI M´AGRADA SEMPRE BATEXAR-HO TOT,
JE,JE,..
AQUESTA RECEPTA ( NO ERA IGUAL, DONCS M´AGRADA DE PERSONALITZAR AL MEU GUST TOTES LES FORMULES QUE CAUEN A LES MEVES MANS)..ES D´UN BLOG QUE NO RECORDO NI QU ´EM MATIN COM ES DEIA..FA FORÇA TEMPS...I LA NOIA ES DIU IRENE...PER AIXÓ LI VAIG POSAR EL SEU NOM,...
PETONETS SUSANNA