TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 3 de març del 2010

Cruixent de carxofa


Ingredients
Carxofes ( si es possible que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
Aigua
Farina de tempura
Farina normal
Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Netejar i tallar les carxofes a llesques primes, mentre fem aquesta operació les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina ( així no ens quedaran negres )

En un recipient farem una barreja una mica espessa amb aigua ben freda i la farina de tempura que condimentarem amb sal i pebre al gust, barrejar les llesques de carxofa i fregir amb oli de gira.sol.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



4 comentaris:

  1. Susanna, aquestes també son molt bones, una ració de cada si us plau.
    Petons

    ResponElimina
  2. me ha gustado un montón esta manera de hacer las alcachofas

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  3. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS SI AQUESTES TAMBÉ SON MOLT BONES, EL MEU FILL NO LI AGRADA RES QUE TINGI COLOR VERD...I EN CANVI ELS CARXOFES AIXÍ LES DEVORA....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA PAULA, GUAPA TU..

    PUES SI NENA QUEDAN TAN RICAS QUE CUANDO LAS HAGO , NO PUEDO PONER EL PLATO EN LA MESA HASTA QUE NO HE TERMINADO DE FREIRLAS TODAS, YA ME HA PASADO ALGUNA VEZ QUE SI VOY PONIENDO LAS FRITAS EN LA MESA, ESTAS DESAPARECEN ANTES DE EMPEZAR EL ALMUERZO O LA CENA ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...