TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 25 de març del 2010

Tiramisú a l ´estil d´En Roc a la cuina


Ingredients
250 grams de formatge crema Mascarpone
400 grams de nata de muntar
100 grams de sucre
6 fulles de gelatina neutra
Melindros
1 tassa de cafè acabat de fer i deixar refredar
1 raig de rom ( opcional )
Cacau pur en pols

Preparació
- Reservar a part un got amb dos dits de nata.

- Posarem les fulles de gelatina en remull amb aigua un mínim de 5 minuts.

- Batre el Mascarpone justament amb el sucre i la nata fins que comenci a agafar cos.

- Escalfar un instant en el microones el got amb aquells dos dits de nata que tenim reservada, i afegirem les fulles de gelatina que tenim hidratades amb aigua, important escórrer be, remenar fins que quedin desfetes dins la nata.

- Deixar refredar una mica i tot seguit afegir dins la barreja del Mascarpone, batre fins que ens quedi una textura de crema espessa i reservar.

- En un plat de sopa i posarem el cafè i el rom, mullarem  els melindros un instant, ( que no quedin massa xops ) i ja podem muntar el pastís en el recipient escollit.....

El procés de muntatge es el següent:

1.- Posarem una capa de melindros remullats 
2.- Una capa de cacau ( ideal fer aquest pas amb un colador )
3.- Una capa de Mascarpone
4.. Posarem una altre capa de melindros remullats
5.- Altre capa de cacau.....

i així anirem fen totes les capes que ens vingui de gust, per acabar el pastís la darrera capa serà de Mascarpone que deixarem ben llisa.

- Taparem amb film de cuina i reservar a la nevera perquè agafi cos, mínim 5 hores, també es pot deixar preparar el dia abans.

- Al moment de servir espolsar  amb cacau per sobre amb l ajuda d´un colador.

* A casa no i posem ou.

Bon profit, i a gaudir amb bona companya.
 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna






22 comentaris:

  1. Uyyyyyyyyy... pecaminosa dices????? jajajajajaja. Madre mía qué rico tiramisú!!!! Susanna, con tu permiso, mi niña, voy a coger prestado este tiramisú... Me parece que tiene una pinta bárbara... y parece facilito!. Lo que a mí me gusta!.
    Un besoteeeeeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  2. HOLA LAURA, GUAPA TU

    RICO , FACIL, ECONOMICO .. QUE MÁS QUIERES, TU PRESENTAS UN PEDACITO ASÍ,...Y QUEDAS COMO LA REINA DEL BAILE..JE.,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Menina,que sobremesa maravilhosa, eu adorei e é bem fácil de praparar.Essa foto esta uma verdadeira tentação. beijinhos

    ResponElimina
  4. OLA SUELY

    Delicioso é realmente fácil de preparar,
    OBRIGADO PELA SUA VISITA AO MEU COZINHA
    PETONETS ,BEIJINHOS , SALUDOS
    SUSANNA

    ResponElimina
  5. OLA FEDERICA
    Grazie per la visita My BLOG e ha celebrato ti piace il mio DOLCI
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. PRECIOSO BLOG Y LO HAS REALIZADO CON MUCHA TERNURA,ES UN BLOG QUE TIENE ALGO ESPECIAL, MIS FELICITACIONES. YO ME QUEDO AQUI COMO SEGIDORA TENGO MUCHO QUE APRENDER DE TÍ.
    tE INVITO A QUE CONOZCAS MI BLOG SE LLAMA:"LOS CUENTOS DE NATI". SI TE GUSTA SERÍA UN HONOR PARA MÍ QUE TE QUEDARAS,ACOMPAÑANDOMÉ.
    HASTA PRONTO BESOS NATI.

    ResponElimina
  7. Que hermosura me anoto la receta ha de estar buenisimo.
    mil besos

    ResponElimina
  8. HOLA CHUS, GUAPA TU
    BUENISIMO ES POCO, MIRA ESTOY EN EL DESPACHO TODA LA TARDE PENSANDO QUE DESPUÉS DE CENAR TENDRÉ UN RICO POSTRE....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA NATI, GUAPA TU,
    YA CONOZCO TU BLOG Y ESTÁ EN MI LISTA DE BLOGS FAVORITOS , GRACIAS POR TU VISITA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. Hola Susanna, ara fa molt de temps que no faig aquest postre tan bo i veient el teu que te una pinta formidable m' el menjaria ara mateix.
    Els caramels de botifarra, una passada, que originals, ets tota idees i bones.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  11. Obrigada por seguir meu blog! Já estou copiando seu endereço pois adorei passear por aqui! Tiramissu é minha sobremesa predileta!Beijos.

    ResponElimina
  12. OLÁ CRISTINA

    Obrigado por estar na minha cozinha, E eu estou tão feliz que você gosta de minhas receitas, O SEU BLOG miy também é interessante ... ISSO É MUITO Tiramisu RICA, E TOMAR NO OVO NÃO TEM PERIGO DE SALMONELLA, .. . JA ME DIGA SE PREPARE ... VOCÊ GOSTARIA MUITO DE SEGUROS

    Até breve, BESOS, BEIJOS PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Te ha quedado del diez. Yo no la pruebo por el tema del queso y todo eso, pero aquí en casa, encanta!
    Besotes.

    ResponElimina
  14. Un plato muy apetecible y la fresa está de superstar.
    Besitos.

    ResponElimina
  15. Tiramisu amb gelatina... no ho havia sentit mai!! No n'he fet mai, doncs em feia por que al tallar-lo es desmorones... ara ja esta solucionat!! Petonets

    ResponElimina
  16. HOLA MARIA, GUAPA TU
    DONCS NENA QUEDA DE CONYA, SUAU I AMB COS, JA VEUS LA FOTO ..LA FAS EN UN PLIS PLAS, I QUEDARÁS COM UNA REINA...
    PER CERT VEIG QUE TAMBÉ T´AGRADEN ELS "LLORITOS ", JE,JE, A MI EM TORNEN BOIXA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA EVA,GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LE DA ELEGANCIA Y UNA NOTA DE COLOR AL TIRAMISÚ QUE NO TIENE DESPERDICIO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    PUES TENDRIAS QUE LANZARTE A PROBARLO ,SEGURO QUE TE GUSTA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA ANNA, GUAPA TU

    JE,JE, SOC UN POU DE SORPESES JO,...
    DONCS VINGA DEMÁ EN PREPARES UN DE TIRAMISÚ, I DIUMENGE ELS I DONES UNA SORPRESA ALS DE CASA,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA CHUS, GUAPA TU
    ESTA DIVINO, ES FACIL DE HACER Y SEGURO QUE CUANDO LO PONGAS EN LA MESA DESAPARECE RAPIDO
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Gracias por tu bienvenida.Guapetona!
    El tiramisú , me encanta, me imagino que al decir melindros te refieres a los bizcochos de soletilla, yo no le pongo gelatina, lo probare.
    Besosss.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...