TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 29 de març del 2010

ORADA AL FORN AMB PATATES



Ingredients
Orades netes i obertes per l ´espatlla
Patates
Ceba
Un cap d´alls sencer
Oli d´oliva
Sal 
Pebre negre
Vermut blanc sec
All i julivert picat petit
Porros tallats a juliana

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus

Posarem en una safata grossa que pugi anar al forn, les patates tallades a rodanxes, la ceba a trossos, el cap d´alls, condimentar amb sal, pebre al gust, i regar amb un raig d´oli d´oliva, i fornejar fins que les patates estiguin cuites, ara i posarem les orades obertes per sobre les patates ( amb la pell cap a sota) salar i regar amb un raig de vermut blanc sec, temps aproximat d´uns 10 minuts - dependrà de lo groses que siguin i el gust del comensal- 

Quan ja estiguin quasi en el punt que ens agradin, en una paella i posarem una mica d´oli d´oliva, quan estigui calent afegirem els alls i julivert picats, retirar del foc i regarem les orades, coure uns 5 minuts més de forn.
 
Fregir els porros tallats a juliana ( a tires ) amb una mica d´oli d´oliva uns instants ( fer atenció que es fan molt ràpid)...i acompanyar a la resta d´ingredients al presentar a taula
 
Bon profit!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


8 comentaris:

  1. hola susaneta, he menjat blat peró cuant era petit, aquest téu té una pinta bonissíma.....salutaçiós paco

    ResponElimina
  2. Que bona queda l' orada feta al forn amb les patatetes,la ceba i els alls.
    Un petó.

    ResponElimina
  3. HOLA ANNA, GUAPA TU
    LA VERITAT ES QU´ EL PEIX FET AL FORN, QUEDA MOLT BO, I ES FA EN UN PLIS,PLAS
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. me encanta este plato, yo lo hago muy a menudo, y a ti te ha quedado de lujo ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  5. Em sumo a l'homenatge al peix al forn. La orada és un dels meus favorits.

    ResponElimina
  6. HOLA STARBASE, QUE TAL ?

    VAIG ANAR A LA PEIXETERIA I LES ACAVAVEN DE PORTAR, EREN TANT MAQUES, TANT BRILLANTS ...LA TENTACIÓ VÁ SER TAN GROSSA, QUE LES VAIG TENIR QUE COMPRAR....QUE BO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA PILAR GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LA DORADA ESTA DELICIOSA, EN CASA MIS HOMBRES , LOS CUALES LOS TENGO DEMASIADO MIMADOS A LOS DOS,...SON DEL MORRO FINO ELLOS,...SOLO LES GUSTA SEGÚN QUE PESCADO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?, I LA SEVA SALUT, ESTÀ MILLOR ? ESPERO I DESITJO QUE SIGUI AIXÍ

    DONS SI EL BLAT AQUEST ES MOLT BO, I ES POT FER DE MOLTES MANERES COM L ´ARRÒS O LA PASTA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...