Ingredients
75 grams de sucre fi
15 grams de vainilla liquida
1 ou
70 grams de mantega tova
125 grams d´aigua calenta ( a uns 37 graus )
125 grams de farina
1 pessic de sal
Preparació
Barregeu tots els ingredients fins que ens quedi una massa fina i sense grumolls.
Folrar una safata de forn amb paper vegetal, farem petites rodones amb la pasta i fornejar a 170 graus fins que quedin enrossides, treure del forn i ràpidament amb l´ajuda d´un pal rodó les enrotllarem abans no quedin fredes.
* Si disposem d'una maquina de fer neules anul·lem el pas del forn, la veritat es que no son cares de compra i donen molt rendiment.
* Amb la mateixa formula podem fer també cons i paneretes.
* Amb la mateixa formula podem fer també cons i paneretes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna