Motlle 20 - o- 22 cm
Forn 165 graus, posar al segón nivel des de baix
Temps Uns 35 minuts ( orientatiu )
Ingredients
Per pastís
4 ous
200 grams de farina de resposteria
1 culleradeta de Royal
60 grams de xocolate Milka ( que desferem i deixarem refredar)
100 grams de mantega ( desfeta i freda )
1 pessic de sal
Per la cobertura
100 grams de xocolate Milka
20 grams de mantega
Preparació
Montar les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamissada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.
Fornejar a 165 graus uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.
Un cop fet, fora del forn i del motlle, cobrir amb la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, decorar al gust.
Bon profit i a gaudir
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna