Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 7 d’octubre de 2014

10 d´Octubre del 2014- Dia Mundial de l´OULa nostra proposta: Divendres dia 10 d´Octubre del 2014 preparar una recepta en què l'ou en sigui protagonista
*******************************************************************************


El Dia Mundial de l'Ou es celebra el segon divendres del mes d'octubre , enguany el dia 10 d'octubre de 2014. Es tracta d'un dia en què es posa de relleu totes les propietats que ens aporta l'ou al nostre organisme .


 El dia de l'ou va ser establert per la Comissió Internacional de l'Ou ( Egg Commission ) l'any 1964 , en la segona conferència internacional de l'ou . Cada any s'exalcen els beneficis d'aquest aliment .
* Els ous NO aporten fibra ni carbohidrats 

* A nivell calòric, un ou sencer de 50 grams de pes aporta aproximadament unes 80 calories. 
 * Això es deu al fet que és la proteïna de més alt valor biològic (conté els aminoàcids essencials per a l'organisme). Com hem esmentat anteriorment són proteïnes lliures de greixos. 
* En 100 grams l'aportació proteica és de 12 a 14 grams. 
* És important assenyalar que els ous tenen turó, molt convenient per a l'alimentació de dones embarassades, ja que facilita el correcte desenvolupament del sistema nerviós central de l'embrió / fetus, juntament amb l'àcid fòlic. 

* D'altra banda els carotenoides, luteïna i zeaxantina, ajuden a prevenir trastorns oculars com les cataractes i la ceguesa....entre d´altres virtuts Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...